Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Hartverwarmende sfeer tijdens Blauw Bloed-reis

In de derde week van januari 2018 maakten veertig EO-leden samen met royaltyverslaggever Jeroen Snel een Blauw Bloed-reis naar Londen. Een groot deel van de reis stond in het teken van de in 1997 overleden Prinses Diana. Zo werd Kensington Palace bezocht, waar momenteel een tentoonstelling te zien is van Diana’s meest iconische jurken, bezocht het gezelschap St. Paul’s Cathedral, waar het huwelijk van Charles en Diana plaatsvond en stond ook een bezichtiging van Windsor Castle op het programma. Maar er was ook aandacht voor de actualiteit, zoals het aanstaande huwelijk van prins Harry en Megan. Correspondent Lia van Bekhoven maakte een uurtje vrij om uitgebreid te vertellen over het wel en wee van de Britse royals.
“Het was heel leuk om met de trouwe fans van Blauw Bloed deze reis te maken,” vertelt Jeroen Snel. “Bijzonder om de kijkers van mijn programma persoonlijk te ontmoeten en te merken dat zij heel veel weten van wat er de afgelopen jaren allemaal te zien is geweest. Ook in geestelijk opzicht was de sfeer in de groep hartverwarmend. Je voelt dat je een schakel mag zijn in een groter geheel, en ook mensen mag bemoedigen door gesprekken en de dagsluitingen die we met elkaar hadden.”