Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Dag 1
Vertrek per rechtstreekse ICE naar Basel. Via Flüelen en Göschenen reist u meteen door per trein naar Andermatt. Andermatt ligt op een hoogvlakte, in het zuiden begrenst door het Gotthardmassief. Overnachting in hotel Drei Könige & Post***, op loopafstand van het treinstation.

Dag 2
Een prachtige reisdag met meerdere hoogtepunten. Per regionale trein reist u naar Realp, het startpunt van de DFB Furka Bahn. Dit is mooi traject per stoomtrein over de Furka-Pass (2uur). De route voert over de boomgrens in alpiene hoogte op 2163 meter naar station Furka. De meeste stations liggen afgelegen en zijn niet per auto te bereiken. De stoomtreinen beschikken over rijtuigen 2e klas en een klein aantal plaatsen1e klas. De sfeer en route zijn grandioos en adembenemend. Vanuit Oberwald reist u terug per trein naar Andermatt. 
In de middag vertrekt hier de Glacier Express naar Zermatt (3uur). In Zermatt verblijf in hotel Adonis***, op loopafstand van station en centrum.

Dag 3
Met de Gornergrat Bahn gaat u omhoog naar de Gornergrat (3131meter). Eenmaal boven wacht u een imposant Alpenpanorama, met onder andere de Matterhorn. Vannacht is de tweede overnachting in Zermatt.

Dag 4
Vandaag reist u over de Lötschbergpas naar Basel en aansluitend per ICE terug naar Nederland.