Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Nederland Zingt over de Moezel en de Rijn

De Nederland Zingt reis kent inmiddels een jarenlange traditie. Velen landen zijn inmiddels bezocht én bezongen zoals Duitsland, Oostenrijk, Schotland, Engeland en nog veel meer. In 2019 zal de EO Nederland Zingt reis niet rondreizen per bus, maar per schip! U pakt één keer uw koffer uit op uw hut en u hoeft alleen nog maar te genieten en natuurlijk te zingen! Zes dagen lang varen we over de Moezel en de Rijn en gaan we veel zingen. Dit doen we in de kerken van onder andere Koblenz, Zell en Cochem, maar natuurlijk ook aan boord. We verwelkomen u aan boord van het prachtige schip MS Alemannia***+. We zien uit naar een mooie Nederland Zingt reis op de Moezel en Rijn. Vaart u ook mee?

Gegevens

GEGARANDEERD VERTREK!

Periode: 7 t/m 12 september 2019
Aantal deelnemers: 100 - 150
Met medewerking van: o.a. Martin Zonnenberg, Elise Mannah, Jurjen ten Brinke en Albert-Jan Schol
Reissom: vanaf €799,- p.p. Klik hier voor meer informatie over de kosten en voorwaarden.

U kunt de reis hier online boeken of download hier het aanmeldingsformulier.

Reisprogramma

Op de eerste dag brengt de bus u naar Trier waar u aan boord stapt van het schip MS Alemannia. De komende dagen bezoekt u de steden Bernkastel, Zell, Alken, Cochem en Koblenz langs de Moezel en de Rijn. Dagelijks staan er mooi excursies en activiteiten op de planning en vanzelfsprekend zingen we in een prachtige kerk of kathedraal. Op de laatste dag meert het schip aan in Koblenz waar we weer aan boord stappen van de bussen. De bussen brengen ons op de terugweg naar Wesel waar we met elkaar de laatse samenzang houden. We eindigen met een afscheidsdiner in Tiel waarna de busservice u weer terug brengt naar op de opstapplaats.

Lees hier het dag tot dag programma.

Het schip: MS Alemannia***+

U verblijft aan boord van het comfortabele MS Alemanni***+. Dit schip is van vele gemakken voorzien. Het is gebouwd in 1971 maar in 2016 volledig gemoderniseerd. De bemanning is gastvrij en doet er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het schip heeft vier dekken en biedt plaats aan 150 gasten. Er is een receptie, lounge, bar, restaurant, solarium, verwarmd buitenzwembad en stoellift aan boord. Het schip is voorzien van airconditioning. Internet is tegen betaling beschikbaar. 

Zonnedek
Het zonnedek is deels overdekt en beschikt over een verward zwembad, ligstoelen, zitjes en fitnessapparatuur. Het zonnedek is niet bereikbaar met de stoellift. 

Promenadedek
Op dit dek bevindt zich de lounge, de gezellige bar en het restaurant. 

Bovendek 
Op het bovendek zijn 49 hutten gelegen en 2 suites. Ook de receptie bevindt zich hier. Het bovendek is bereikbaar met stoellift. 

Hoofddek
Op het hoofddek zijn 43 hutten gelegen. Dit dek is niet te bereiken met de lift. 

Mocht u een rollator of rolstoel mee aan boord willen nemen dan verzoeken wij u contact op te nemen met de reisorganisatie via onderstaand telefoonnummer.

Busservice

U kunt gebruik maken van de volgende op – en uitstapplaatsen. Let op: er is een minimumaantal van 6 deelnemers per opstapplaats vereist. Vanzelfsprekend kunt u ook met eigen vervoer naar Van der Valk in Tiel reizen. 

Amersfoort       Dordrecht
Gorinchem       Heerenveen
Haarlem           Meppel   
Gouda               Zwolle 
Rotterdam        Bergen op Zoom
Goes

Heeft u vragen over deze reis? Dan kunt u contact opnemen met ons via 035 – 6474707.