Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Nederland Zingt in Israël

De Nederland Zingt reis kent inmiddels een jarenlange traditie. Velen landen zijn inmiddels bezocht én bezongen. In 2021 reizen we af naar een wel heel bijzonder land, namelijk het Beloofde Land! De reis start in de omgeving van Tiberias en we eindigen in Jeruzalem. Ga je mee?

Nieuwe datum

Bij de voorbereidingen van deze reis had niemand zich kunnen voorstellen dat we in een situatie van een wereldwijde pandemie terecht zouden komen. Het Corona-virus is ongrijpbaar en zorgt voor veel onduidelijkheid over wat er wel of juist niet kan.

Waar sommige landen hun restricties versoepelen, geldt dat niet of in mindere mate voor Israël. Iedere reiziger die het land binnenkomt moet 14 dagen in quarantaine voordat de reis voortgezet kan worden. Met recentelijk opnieuw een grote uitbraak van het Corona-virus in Israël is de verwachting zeer reëel dat we in september a.s. niet kunnen afreizen.

In goed overleg tussen de EO en Goed Idee Reizen is besloten om de reis naar juni 2021 te verplaatsen. Dit houdt in dat de reis wordt doorgeschoven naar de periode van 7 t/m 15 juni 2021.

Gegevens

Periode: 7 t/m 15 juni 2021
Aantal deelnemers: 100 deelnemers
Reissom: €1945,- o.b.v. volpension, fooien en excursies (we bieden een volledig verzorgde reis aan, tijdens de reis hoef je bijna geen geld meer uit te geven!)
Reisleiding: o.a. Jurjen ten Brinke en Albert-Jan Schol 
Onder begeleiding van: Martin Zonnenberg en Freek en Liesbeth van LEV
Onder voorbehoud van wijzigingen.

Momenteel is het in verband met de maatregelen rondom COVID19 niet mogelijk om te reserveren voor deze reis. We houden de informatie van betrokken instanties en overheden nauwlettend in de gaten en zien verwachtingsvol uit naar de ontwikkelingen in de komende weken. 

Voorafgaand aan deze reis organiseren we een informatieavond voor de deelnemers in Hilversum. De datum hiervoor volgt nog. 

Reisprogramma

Tijdens deze 9-daagse reis bezoeken we een aantal hoogtepunten van Israël. Dagelijks staan er mooie excursies en activiteiten op het programma en zingen we elke dag in een prachtige kerk of andere bijzondere locatie met medewerking van diverse musici en Jurjen ten Brinke.

Lees hier het dag tot dag programma.

Accommodaties

Tijdens de reis verblijven we in onderstaande, of soortgelijke, accommodaties.

Kinar Classic Hotel**** - Ein Gev
Het Kinar Galilee is een koosjer hotel aan de oostelijke oever van het Meer van Galilea, op 4 km van Moshav Ramot. Het beschikt over een fitnessruimte en een koosjer restaurant met vlees- en visspecialiteiten. Het Kinar Galilea ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Tiberias aan de andere kant van het Meer van Galilea. Het nabijgelegen strand heeft aparte afdelingen voor mannen en vrouwen. De kamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op het omliggende groen. U vindt er ook een koelkast, een waterkoker en een televisie. Elke eigen badkamer is uitgerust met een haardroger en toiletartikelen. Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd. U kunt ook genieten van een buitenzwembad, een tennisbaan en een basketbalveld. Binnen vindt u een sauna en een hot tub. Het hotel heeft zelfs een eigen synagoge en een grote lobby met uitzicht op de tuinen en een nabijgelegen strand. De meeste faciliteiten hebben aparte afdelingen voor mannen en vrouwen.

Royal Wing Jerusalem**** - Jeruzalem
Dit fraaie 4-sterren hotel ligt centraal gelegen. Dichtbij het hotel vertrekt de sneltram naar de Oude Stad. Het hotel heeft een receptie, fitnessruimte, buitenzwembad, bar, restaurant en wifi. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning en een koelkastje. De badkamer heeft een bad of douche en toilet.  

Vluchten

Voor deze reis maken we gebruik van vluchten van El Al of van Turkish Airlines. Zodra vluchttijden bekend zijn, worden die op deze website vermeld. 

Kosten

Reissom p.p.: € 1.945
Toeslag 1-persoonskamer: € 499

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam–Tel-Aviv en Tel-Aviv–Amsterdam met eventuele overstap in Istanbul
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffing ad € 180
 • Bagage: 1 stuks handbagage van 8 kilo en 1 koffer van 23 kilo
 • Rondreis per touringcar met airconditioning 
 • 8 overnachtingen in goede Joodse hotels op basis van volpension
 • Verblijf op basis van een 2-persoonskamer met bad/douche en toilet
 • Het beschreven reisprogramma inclusief de daar bijbehorende entreegelden en excursies
 • Nederlandssprekende gidsen
 • Headset tijdens de excursiedagen ad € 20
 • Fooien voor gidsen, chauffeurs, hotels en restaurants ad € 54
 • Administratiekosten ad € 19,50
 • Kennismakingsbijeenkomst voor vertrek
 • Coördinatie van diverse EO- en Goed Idee Reizen medewerkers 

Niet inbegrepen

 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering via de Europeesche Verzekeringen
 • Bijdrage calamiteitenfonds (per boeking van maximaal 9 personen € 2,50)
 • Persoonlijke uitgaven, drankjes en overige entreegelden die niet in het reisprogramma worden vermeld en/of inbegrepen zijn
 • Eventuele verhoging van brandstoftoeslagen
 • Toeslag 1-persoonskamer € 499

Voorwaarden

 • Van de reizigers wordt verwacht dat ze lichamelijk in goede conditie zijn. Een reis naar Israël is intensief, omdat het warm is en reizen intensief is. Er wordt daarom van de deelnemers verwacht dat ze een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid hebben. Wanneer de gezondheid niet zonder meer goed is, wanneer er medicijnen op doktersrecept worden gebruikt of wanneer er twijfel is over de gezondheid, neem dan contact met ons op om dit te bespreken via onderstaand telefoonnummer.
 • Rolstoelen of rollators kunnen deze reis niet mee en/of gebruikt worden.
 • Voor deelname aan een EO-Ledenreis is een lidmaatschap per persoon verplicht. Klik hier om online je lidmaatschap te regelen of bel met 035- 221 0022.
 • Deze reis wordt in opdracht van de EO uitgevoerd door Goed Idee Reizen. Je gaat bij het reserveren een reisovereenkomst aan met Goed Idee Reizen. De algemene voorwaarden van deze reisorganisatie zijn van toepassing op deze reis.
 • Eventueel genoemde reisleiding, bijbelstudieleider en/of musici zijn onder voorbehoud in verband met onvoorziene verplichtingen en/of (persoonlijke) omstandigheden.
 • Programma, vluchten, hotels, excursies, kerken en prijswijzigingen onder voorbehoud.

Heb je vragen over deze reis? Dan kun je contact opnemen met ons via 035 – 6474707.