Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Nederland Zingt in Israël

De Nederland Zingt reis kent inmiddels een jarenlange traditie. Velen landen zijn inmiddels bezocht én bezongen. In 2020 reizen we af naar een wel heel bijzonder land, namelijk het Beloofde Land! Vanzelfsprekend gaan we veel zingen. Dit jaar niet alleen met begeleiding van het orgel maar ook van de piano! De reis start in de omgeving van Tiberias en we eindigen in Jeruzalem. Ga je mee?

Gegevens

Gegarandeerd vertrek!

Periode: 7 t/m 15 september 2020
Aantal deelnemers: 120 – 160 deelnemers
Reissom: €1945,- o.b.v. volpension, fooien en excursies (we bieden een volledig verzorgde reis aan, tijdens de reis hoef je bijna geen geld meer uit te geven!)
Reisleiding: o.a. Jurjen ten Brinke en Albert-Jan Schol 
Onder begeleiding van: Martin Zonnenberg en Freek en Liesbeth van LEV

Houd je van zingen en ben je fysiek gezond en goed ter been? Boek de reis hier via het aanmeldingsformulier of hier online.

Op donderdagavond 27 augustus 2020 organiseren we een informatieavond voor de deelnemers in Hilversum.

Reisprogramma

Tijdens deze 9-daagse reis bezoeken we een aantal hoogtepunten van Israël. Dagelijks staan er mooie excursies en activiteiten op het programma en vanzelfsprekend zingen we elke dag in een prachtige kerk of andere bijzondere locatie met medewerking van diverse musici en Jurjen ten Brinke.

Lees hier het dag tot dag programma.

Accommodaties

Tijdens de reis verblijven we in onderstaande, of soortgelijke, accommodaties.

Kinar Classic Hotel**** - Ein Gev
Het Kinar Galilee is een koosjer hotel aan de oostelijke oever van het Meer van Galilea, op 4 km van Moshav Ramot. Het beschikt over een fitnessruimte en een koosjer restaurant met vlees- en visspecialiteiten. Het Kinar Galilea ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Tiberias aan de andere kant van het Meer van Galilea. Het nabijgelegen strand heeft aparte afdelingen voor mannen en vrouwen. De kamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op het omliggende groen. U vindt er ook een koelkast, een waterkoker en een televisie. Elke eigen badkamer is uitgerust met een haardroger en toiletartikelen. Er wordt een ontbijtbuffet geserveerd. U kunt ook genieten van een buitenzwembad, een tennisbaan en een basketbalveld. Binnen vindt u een sauna en een hot tub. Het hotel heeft zelfs een eigen synagoge en een grote lobby met uitzicht op de tuinen en een nabijgelegen strand. De meeste faciliteiten hebben aparte afdelingen voor mannen en vrouwen.

Royal Wing Jerusalem**** - Jeruzalem
Dit fraaie 4-sterren hotel ligt centraal gelegen. Dichtbij het hotel vertrekt de sneltram naar de Oude Stad. Het hotel heeft een receptie, fitnessruimte, buitenzwembad, bar, restaurant en wifi. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, airconditioning en een koelkastje. De badkamer heeft een bad of douche en toilet.  

Vluchten

Goed nieuws! Voor deze reis werd in eerste instantie gebruik gemaakt van de vliegmaatschappij Turkish Airlines met voor zowel de heen- als de terugreis een overstap in Istanbul. We hebben een groot aantal van deze vluchten kunnen omzetten naar rechtstreekse vluchten met El Al. Dit betekent dat als u nu boekt u vliegt met de rechtstreekse vlucht van El Al. Onderstaand vluchtschema is in lokale tijden en onder voorbehoud van wijzigingen met El Al. Op de terugweg wordt de groep verdeeld over twee vluchten.

Datum

Van

Naar

Vertrek

Aankomst 

07.09.2020

Amsterdam

Tel-Aviv

11.25 uur

16.55 uur

Groep 1: 15.09.2020

Tel-Aviv

Amsterdam

06.00 uur

10.05 uur

Groep 2: 15.09.2020

Tel-Aviv

Amsterdam

16.00 uur

20.15 uur

Zodra we niet meer voldoende zitplaatsen op deze rechtstreekse vlucht van El Al hebben zullen we dit op onze website vermelden en je op dat moment inboeken op de vlucht met Turkish Airlines met overstap in Istanbul. Op dit moment geldt dus bovenstaand vluchtaanbod.

Kosten

Reissom p.p.: € 1.945
Toeslag 1-persoonskamer: € 499

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam–Tel-Aviv en Tel-Aviv–Amsterdam met overstap in Istanbul
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffing ad € 180
 • Bagage: 1 stuks handbagage van 8 kilo en 1 koffer van 23 kilo
 • Rondreis per touringcar met airconditioning 
 • 8 overnachtingen in goede Joodse hotels op basis van volpension
 • Verblijf op basis van een 2-persoonskamer met bad/douche en toilet
 • Het beschreven reisprogramma inclusief de daar bijbehorende entreegelden en excursies
 • Nederlandssprekende gidsen
 • Headset tijdens de excursiedagen ad € 20
 • Fooien voor gidsen, chauffeurs, hotels en restaurants ad € 54
 • Administratiekosten ad € 19,50
 • Kennismakingsbijeenkomst voor vertrek
 • Coördinatie van diverse EO- en Goed Idee Reizen medewerkers 

Niet inbegrepen

 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering via de Europeesche Verzekeringen
 • Bijdrage calamiteitenfonds (per boeking van maximaal 9 personen € 2,50)
 • Persoonlijke uitgaven, drankjes en overige entreegelden die niet in het reisprogramma worden vermeld en/of inbegrepen zijn
 • Eventuele verhoging van brandstoftoeslagen
 • Toeslag 1-persoonskamer € 499

Voorwaarden

 • Van de reizigers wordt verwacht dat ze lichamelijk in goede conditie zijn. Een reis naar Israël is intensief, omdat het warm is en reizen intensief is. Er wordt daarom van de deelnemers verwacht dat ze een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid hebben. Wanneer de gezondheid niet zonder meer goed is, wanneer er medicijnen op doktersrecept worden gebruikt of wanneer er twijfel is over de gezondheid, neem dan contact met ons op om dit te bespreken via onderstaand telefoonnummer.
 • Rolstoelen of rollators kunnen deze reis niet mee en/of gebruikt worden.
 • Voor deelname aan een EO-Ledenreis is een lidmaatschap per persoon verplicht. Klik hier om online je lidmaatschap te regelen of bel met 035- 221 0022.
 • Deze reis wordt in opdracht van de EO uitgevoerd door Goed Idee Reizen. Je gaat bij het reserveren een reisovereenkomst aan met Goed Idee Reizen. De algemene voorwaarden van deze reisorganisatie zijn van toepassing op deze reis.
 • Eventueel genoemde reisleiding en/of bijbelstudieleider zijn onder voorbehoud in verband met onvoorziene verplichtingen en/of (persoonlijke) omstandigheden.
 • Programma, vluchten, hotels, excursies, kerken en prijswijzigingen onder voorbehoud.

Heb je vragen over deze reis? Dan kun je contact opnemen met ons via 035 – 6474707.