Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jubileumreis Blauw Bloed

Blauw Bloed bestaat 15 jaar en dat vieren we met een speciale jubileumreis naar Luxemburg, Duitsland en België. Presentator Jeroen Snel neemt u mee naar het land van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Precieseen jaar na dato bezoeken we de plaatsen die onze koning en koningin bezochten tijdens het staatsbezoek aan Luxemburg. Gaat u mee?

Gegevens

Periode: 27 t/m 31 mei 2019
Aantal deelnemers: 40 - 90
Reissom p.p.: €849,- o.b.v. halfpension
Reisleiding EO: Jeroen Snel
Reiscoordinator Goed Idee Reizen: Gert Kranendonk
Met medewerking van: Dr. Paul Rem en Wim Dehandschutter

U kunt de reis hier online boeken of download het formulier hier.

Reisprogramma

Op maandag 27 mei wordt u verwacht in Echteld waar Jeroen Snel u verwelkomd met een kop koffie en een oranje tompouce. Vanuit hier vertrekken we naar Luxemburg waar we tijdens de reis verblijven in het 4-sterren Novotel. De komende dagen bezoeken we Luxemburg-Stad, Trier, Bernkastel en Brussel. En komen we op plaatsen waar de koning en koningin vorig jaar zijn geweest. We ontmoeten Dr. Paul Rem conservator van het Paleis het Loo, en de Belgische Koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter. Tevens staat er een boottocht over de Moezel, een wijnproeverij en een Jubileumdiner op het programma. 

Lees hier het volledige programma.

Accommodaties

Tijdens de reis verblijft de gehele groep in onderstaande of vergelijkbare hotels:

Novotel Luxembourg Kirchberg****
Het 4-sterren Novotel Kirchberg is gelegen in de wijk Kirchberg van Luxemburg-Stad. Het hotel biedt ruime, comfortabele kamers die modern zijn ingericht. Dit Novotel ligt op steenworp afstand van de Europese instellingen en het centrum van de stad. Alle kamers beschikken over douche/badkamer met toilet, een zitje, een flatscreen TV en gratis WiFi. Er zijn 2 restaurants en een bar. Daarnaast beschikt het hotel over vergaderzalen.

Busservice

U kunt gebruik maken van de op- en uitstapplaats in Amersfoort of Rotterdam Capelsebrug om bij het centrale opstappunt in Echteld te komen. Vanzelfsprekend kunt uook op eigen gelegenheidnaar Echteld reizen.