Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Israël: het Beloofde Land!

Waarschijnlijk kent u alle plaatsen van naam uit de Bijbel. Maar om het met eigen ogen te zien? Dat is geweldig!? Met de bijbelstudies van Jurjen ten Brinke wordt het een indrukwekkende reis waar heden en verleden samenkomen. Gaat u mee?

Gegevens

GEGARANDEERD VERTREK!

Periode: 13 – 22 mei 2019
Aantal deelnemers: +/- 80 
Reissom p.p.: €1.699,- o.b.v. volpension, inclusief fooien en excursies (u hoeft bijna niets meer uit te geven tijdens de reis!)
Reisleiding: o.a. Jurjen ten Brinke en diverse EO-medewerkers

U kunt de reis hier boeken.

Op donderdagavond 25 april 2019 is er voor de reizigers een informatiebijeenkomst bij de Evangelische Omroep in Hilversum. 

Reisprogramma

Samen met Jurjen ten Brinke gaat u naar belangrijke plaatsen uit de Bijbel waaronder Kapernaum waar Jezus vaak kwam, de rivier de Jordaan waar Jezus werd gedoopt door Johannes en u maakt een boottocht over het Meer van Galilea. In de stad Jeruzalem staan onder andere de Hof van Gethsemané, waar Jezus tot Zijn Vader bad, de Via Dolorosa en de Graftuin op het programma. Ook ontdekken we de natuur van Israël door een fietstocht in het HaHula Natuurreservaat en bezoeken we Ein Gedi, waar David zich schuilhield voor Saul, vanzelfsprekend kan een bezoek aan de Dode Zee niet ontbreken.

Lees hier het dag tot dag programma.

Accommodaties

Tijdens de reis verblijft de gehele groep in onderstaande of vergelijkbare hotels:

Hotel Restal

Het hotel beschikt over een zwembad en moderne kamers met houten vloeren en een flatscreen-tv. Het ligt in het centrum van Tiberias, op minder dan 10 minuten lopen van de Zee van Galilea. Dit hotel is volledig gerenoveerd. De kamers zijn allemaal geluiddicht en voorzien van een radio. In de lobby en bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Jerusalem Gate Hotel

Het Jerusalem Gate hotel ligt naast een groot winkelcentrum met veel restaurants en winkels. Het busstation ligt op loopafstand van het hotel en in slechts 10 minuten met de bus of trein bent in u in de Oude Stad. U verblijft in onlangs gerenoveerde comfortabele kamers. De koffiebar Glatt Kosher is dagelijks geopend. U mag gratis gebruik maken van de fitnessruimte die is gevestigd in het aangrenzende winkelcentrum.

Hotel King Solomon

Op enkele meters van het strand en op 5 minuten lopen van het centrum van Netanya ligt het King Solomon Hotel. Het hotel biedt uitzicht op de zee en beschikt over een zwembad. In het restaurant geniet u van het Israëlisch ontbijtbuffet of in de bar kunt u terecht voor een drankje.

Vluchten

Voor de vliegreis maken we gebruik van Turkish Airlines, een uitstekende vliegtuigmaatschappij. Op de heenweg vliegen we in twee groepen naar Tel Aviv, met een overstap op Istanbul. Op 22 mei vliegen we met elkaar terug naar Amsterdam, wederom met een overstap op Istanbul.

Het vluchtschema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Kosten & voorwaarden

Reissom p.p.: €1.699,-
Toeslag 1-persoonskamer: €485,-

Inbegrepen

- Vliegreis Amsterdam – Tel Aviv v.v. met Turkish Airlines, inclusief overstap
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen (t.w.v. €185,-)
- 30 kilo ruimbagage
- 9 overnachtingen in goede middenklasse hotels
- Verblijf in 2-persoonskamer met eigen bad/douche, toilet en airconditioning
- Alle maaltijden, beginnend met diner op dag 1 en eindigend met ontbijt op dag 10
- Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de excursiedagen
- Alle excursies zoals in het programma beschreven
- Nederlandssprekende gidsen tijdens de excursiedagen
- Fooien voor gids, chauffeur en hotelpersoneel (€5,50 p.p.p.d.)
- Headset tijdens de excursiedagen
- Administratiekosten (€19,50)

Niet inbegrepen

- Persoonlijke uitgaven en drankjes tijdens de maaltijden
- Eventuele verhoging van brandstoftoeslagen, lokale reis- en vertrekbelastingen
- Niet genoemde en/of optionele excursies en entreegelden
- Eventuele reis- en annuleringsverzekering
- Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (verplicht)

Voorwaarden

- Voor deelname aan een EO-Ledenreis is een lidmaatschap per persoon verplicht. Klik hier om online uw lidmaatschap te regelen of bel met 035-2210022.
- Deze reis wordt in opdracht van de EO uitgevoerd door Beter Uit Reizen. U gaat bij het reserveren een reisovereenkomst aan met Beter Uit. De algemene voorwaarden van deze reisorganisatie zijn van toepassing op deze reis.
- De reis vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers.
- Eventueel genoemde reisleiding en/of bijbelstudieleider zijn onder voorbehoud in verband met onvoorziene verplichtingen en/of (persoonlijke) omstandigheden.
- Programma, hotels, excursies en prijswijzigingen onder voorbehoud.
- Aangezien de reis vrij intensief is wordt er van deelnemers verwacht dat zij fysiek gezond, goed ter been en in staat zijn om zonder begeleiding op reis te gaan. 
- De genoemde reisleiding is op basis van beschikbaarheid.

Heeft u vragen over deze reis? Dan kunt u contact opnemen met ons via 035 – 6474707.