Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

De EO kent inmiddels een jarenlange traditie om met haar leden op reis te gaan. In december 2020 organiseren we in de adventstijd een prachtige cruise langs Deventer, Kampen, Urk, Medemblik, Den Oever, Texel, Enkhuizen en Wijk bij Duurstede. We bereiden ons voor op Kerst en genieten met elkaar van de prachtige Nederlandse wateren en dorpen. We verwelkomen u graag aan boord van het prachtige schip MPS Poseidon****. Vaart u met ons mee?

Gegevens

U kunt de reis hier boeken.

Periode: 12 t/m 19 december 2020
Aantal deelnemers: 70 – 90 deelnemers
Reisleiding: diverse medewerkers van de Evangelische Omroep en Beter Uit Reizen
Reissom vanaf €999,- o.b.v. volpension (Klik hier voor meer informatie over de kosten en voorwaarden)

Reisprogramma

Ga mee aan boord van het prachtige intieme schip de MPS Poseidon. Van 12 t/m 19 december 2020 varen we door eigen land langs o.a. Kampen, Urk, Medemblik, Texel en Enkhuizen. We zoeken met elkaar verdieping in het woord en bereiden ons voor op Kerst.

Lees hier het dag tot dag programma.

Het schip: MPS Poseidon

Aan boord van dit prachtige intieme schip ontbreekt het u aan niets. De ongedwongen sfeer en hoogstaande service maken van elke reis een waar genoegen. Kenmerkend aan het eigentijdse interieur van de Poseidon zijn de met zorg uitgekozen houtsoorten en warme stoffering. De bemanning is gastvrij en doet er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het schip heeft drie dekken. In de centraal gelegen hal met de receptie voelt u zich direct welkom. De lounge heeft comfortabele zitjes van waaruit u geniet van de voorbijglijdende omgeving, onder het genot van een drankje. Het comfortabele restaurant op het hoofddek heeft grote ramen, net zoals alle hutten. Vanaf het ruime zonnedek geniet u optimaal van het uitzicht.

De verzorging aan boord is uitstekend.Vroege vogels kunnen voor het ontbijt al genieten van een vers kopje koffie of thee. Daarna word er in het restaurant een royaal ontbijtbuffet geserveerd. In de loop van de ochtend is er koffie of thee in de lounge of met mooi weer op het zonnedek, soms met iets extra’s erbij. De lunch wordt deels geserveerd vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten.
* Ontbijt: ontbijtbuffet voorzien van diverse soorten brood, croissants, broodjes, beleg, yoghurts, vers fruit, gekookt ei roer ei of gebakken ei, diverse vruchtensappen, melk, koffie en thee.
* 3-gangen lunch: Soep en een warm gerecht worden geserveerd, daarnaast staan er op het buffet brood en koude gerechten zoals salades. Er wordt afgesloten met koffie of thee.
* 4-gangen diner: bestaande uit soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. En wordt ook afgesloten met koffie of thee. Voor het hoofdgerecht heeft u keuze uit vlees, vis of vegetarisch.
* om 10.00 uur en 15.00 uur koffie of thee

Extra opmerkingen:

  • Het meenemen van eigen rollators en/of rolstoelen is niet toegestaan indien dit niet vooraf bij de reisorganisatie is aangevraagd en door de rederij is bevestigd.
  • Aan boord van beide schepen kunnen rolstoelen en rollators NIET gebruikt worden. Deze worden bij het aan boord komen centraal opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat deelnemers zich aan boord zelfstandig, zonder hulp van een rollator of rolstoel kunnen bewegen. Rolstoelen en rollators kunnen uitdrukkelijk NIET worden meegenomen naar de hut.
  • Bij een sterke windkracht kan het een probleem zijn om over het IJsselmeer en de Waddenzee te varen. Het kan zijn dat het schema aangepast moet worden en dat er niet naar Texel gevaren kan worden.

Busservice

U kunt gebruik maken van de volgende op – en uitstapplaatsen. Let op: er is een minimumaantal per opstapplaats vereist. Vanzelfsprekend kunt u ook met eigen vervoer naar de Nieuwe Kade in Arnhem reizen. 

Route 1 : Groningen – Drachten – Heerenveen – Meppel – Zwolle – Apeldoorn – Arnhem (kade)
Route 2 : Gorinchem – Dordrecht – Rotterdam – Gouda – De Meern – Driebergen – Arnhem (kade) 

Heeft u vragen over deze reis? Dan kunt u contact opnemen met ons via 035 – 6474707.