Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Veelgestelde vragen

Waar wordt de ledendag Dordrecht gehouden?
De ledendag in Dordrecht wordt gehouden in de binnenstad van Dordrecht. Tijdens deze dag bieden we verschillende activiteiten aan op loopafstand van elkaar. Op uw e-ticket, die u in de week voor aanvang van het evenement ontvangt, staat het adres vermeld van de eerste activiteit. Daar wordt u door ons welkom geheten en ontvangt u het programmaboekje voor de rest van de dag.

Hoe ziet het dagprogramma eruit?
Het programma start om 9.30 uur. Tijdens de ledendag bevat het programma verschillende activiteiten. Voor een aantal van deze activiteiten gelden tijdsblokken. Op uw e-ticket staat vermeld in welk tijdsblok u deel neemt aan de activiteiten. Het laatste tijdblok eindigt rond 16.00 uur. 
De activiteiten die in tijdsblokken worden aangeboden zijn:
- Nederland Zingt samenzangdienst in de Augustijnenkerk
- Het God in de Lage Landen programma
- Entree Dordrechts Museum en Hof van Nederland

Daarnaast kunt u tussen de tijdsblokken door op eigen gelegenheid de stadswandeling maken, aan de hand van een routekaart die u op zaterdag 11 mei van ons ontvangt, het Hof van Nederland bezoeken en binnenlopen bij het EO-café voor een kopje koffie of thee.

Ik wil meer informatie over de Synode.
Hier vindt u meer informatie over de Synode van Dordt.

Ik wil meer informatie over de tentoonstellingen in het Dordrechts Museum en het Hof van Nederland.
U vindt de informatie over de tentoonstelling in het Dordrechts Museum Werk, bid en bewonder hier.
Hier vindt u de informatie over de tentoonstelling: Te kunst en te Keur - 400 jaar Statenbijbels die plaatsvindt in het Hof van Nederland.

Ik heb een museumkaart. Krijg ik korting?
U krijgt geen korting op onze ticketprijs, omdat wij u een ticket aanbieden met meerdere activiteiten.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?
Het is niet mogelijk om uw reservering te annuleren of te wijzigen.

Hoe vindt de betaling van mijn reservering plaats?
De betaling vindt binnen enkele weken na de reservering plaats via een eenmalige automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer. Bent u tijdens de reservering lid van de EO geworden? Dan worden deze kosten op een ander moment geïncasseerd.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn toegangskaart(en)?
Een week voor de ledendag Dordrecht ontvangt u uw e-ticket per e-mail. Heeft u het ticket dan nog niet ontvangen, stuur dan een e-mail met uw reserveringsgegevens naar: [email protected].

Heeft u uw e-ticket via e-mail niet ontvangen of bent u deze kwijt?
U kunt uw e-ticket zelf downloaden via www.eo.nl/ticketopvragen.

Worden er opnames gemaakt?
Van de ledendag Dordrecht worden geen opnames gemaakt voor radio/televisie. Wel worden er opnames gemaakt voor de website.

Is het programma toegankelijk voor mindervaliden?
Het Dordrechts museum, de Augustijnenkerk, het God in de Lage Landen programma zijn toegankelijk voor mindervaliden. De overige locaties zijn niet of minder goed toegankelijk. Het Dordrechts museum beschikt over aangepaste toiletten. 

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?
In de binnenstad van Dordrecht is voldoende parkeergelegenheid. Informatie over parkeergarages vindt u hier.

Ik kom met het openbaar vervoer. 
De binnenstad is vanaf het NS station Dordrecht in een wandeling van een kwartier te bereiken. Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292.nl

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?
Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Gelieve dit niet te nuttigen bij het Dordrechts Museum en het Hof van Nederland. 

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?
Gevonden voorwerpen worden voor zover mogelijk verzameld door de EO. Bent u iets verloren? Mail ons via [email protected].

Mijn vraag staat er niet tussen.
Staat uw vraag niet tussen onze 'Veelgestelde vragen'? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel ons op telefoonnummer 035-2210022.