Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location
Wanneer vindt EO presents Michael W. Smith plaats?

EO presents Michael W. Smith vindt plaats op donderdag 11 juli. Het concert begint om 20.00 uur.

Waar wordt EO presents Michael W. Smith gehouden?

EO presents Michael W. Smith vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het adres is: Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld. 

Welke artiesten werken mee aan EO presents Michael W. Smith?

EO presents Michael W. Smith is een worshipavond met een van de bekendste (worship)artiesten: Michael W. Smith. 

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Reserveren voor EO presents Michael W. Smith kan vanaf 28 februari.

Wat kost een ticket voor de EO presents Michael W. Smith?

Een ticket voor EO presents Michael W. Smith kost €37,50, incl. reserveringskosten. Er zijn alleen staanplaatsen bij dit concert. Er zijn ook VIP tickets. Deze kosten €79,50. Je krijgt dan toegang tot het concert (staanplaats) en een speciaal VIP-programma. 

Wat houdt het VIP-programma in?

Als je een VIP ticket hebt, ben je vanaf 17.30 uur welkom in de Midden Nederland Hallen. Je krijgt een dinerbuffet en er is een exclusieve Q&A met Michael W. Smith. Daarna maak je natuurlijk het concert ook mee. 

Hoeveel kaarten kan ik bestellen per reservering?

Per persoon kun je op je eigen gegevens 1 ticket bestellen. Bij de reservering moet je akkoord gaan met de EO-reserveringsvoorwaarden en de machtiging van de incasso.

Waarom kan ik maar 1 ticket per reservering bestellen?

EO presents Michael W. Smith wordt exclusief voor leden van de EO georganiseerd. Leden zijn enorm belangrijk voor de EO, want in 2019 vindt er weer een ledentelling plaats. Deze ledentelling bepaalt onze plek in het publieke bestel vanaf 2020. We willen onze plek behouden en onze programma’s blijven uitzenden! We hebben ieder lidmaatschap dus hard nodig. Daarnaast is het zo dat we met het geld van jouw lidmaatschap een aantal van onze missionaire programma’s mogelijk maken.

Ben je nog geen lid en wil je wel naar het concert? Tijdens het reserveringsproces kan je voor maar €6,- lid worden. Je bent lid tot wederopzegging, vanaf volgend jaar kost het lidmaatschap €18,-.

Hierdoor is het helaas niet mogelijk om meerdere tickets per reservering te bestellen. Wilt u met meer mensen naar het concert? Laad de reserveringspagina dan opnieuw en bestel nog een ticket.

Moet ik EO-lid zijn om te reserveren?

Dit concert wordt exclusief georganiseerd voor EO-leden. Om te kunnen reserveren moet jij lid zijn of worden van de EO. Ben je nog geen lid? Tijdens het reserveringsproces kan je voor maar €6,- lid worden. Je bent lid tot wederopzegging. Na het eerste jaar betaal je €18,- voor je lidmaatschap.

Waarom moet ik EO-lid zijn om te reserveren?

We hebben ieder lidmaatschap hard nodig, want in 2019 vindt er weer een ledentelling plaats. Deze ledentelling bepaalt onze plek in het publieke bestel vanaf 2020. We willen onze plek behouden en onze programma’s blijven uitzenden!

Daarnaast is het zo dat we met het geld van jouw lidmaatschap een aantal van onze missionaire programma’s mogelijk maken.

Hoe weet ik of ik EO-lid ben?

Je bent EO-lid als je voldoet aan minimaal één van de volgende punten:

  • Jij of iemand binnen je huishouden betaalt per incasso of acceptgiro voor jouw EO-lidmaatschap;
  • Je steunt persoonlijk de EO met een vast bedrag per maand en hebt daarbij aangegeven ook lid te willen zijn;
  • Je hebt persoonlijk een abonnement op Visie of Eva en hebt in het verleden geen bezwaar gemaakt tegen het meetellen als lid zonder extra kosten.
Ontvang ik als EO-lid ledenkorting op mijn reservering?

Als EO-lid ontvang je geen ledenkorting. 

Ik ben (nog) geen lid, maar wil wel reserveren. Kan dat?

Ja, dat kan. Tijdens de reservering heb je de mogelijkheid om voor maar 6,- lid te worden van de EO. Je bent lid tot wederopzegging. Na het eerste jaar betaal je €18,- voor je lidmaatschap. Het is niet mogelijk om zonder lidmaatschap te reserveren.

Heb ik mijn relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren?

Je hebt geen relatie- of lidmaatschapsnummer nodig om te reserveren. Indien nodig controleert de EO aan de hand van de ingevulde gegevens of je daadwerkelijk lid bent. 

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Hoe kan ik reserveren?

Ben je een rolstoel- of scootmobielgebruiker, bestel dan gewoon je kaarten en stuur vervolgens een mail naar [email protected]om door te geven dat je met een rolstoel of scootmobiel komt. Voor de rolstoelplaatsen geldt dat hier met maximaal 1 begeleider gebruik van gemaakt kan worden.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om je reservering te annuleren of te wijzigen. 

Hoe vindt de betaling van mijn reservering plaats?

De betaling vindt uiterlijk twee weken voorafgaand aan het event plaats via een eenmalige automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer. Ben je tijdens de reservering lid van de EO geworden? Dan worden deze kosten op een ander moment geïncasseerd. 

Kan ik op de dag zelf nog kaarten kopen?

We raden je aan direct online te reserveren, zodat je van toegang verzekerd bent. Dit kun je doen tot woensdag 10 juli 2019 15.00 uur, mits er nog kaarten beschikbaar zijn.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn toegangskaart(en)?

Uiterlijk een week voor EO presents Michael W. Smith ontvang je jouw e-ticket per e-mail. Heb je het ticket dan nog niet ontvangen, stuur dan een e-mail met je reserveringsgegevens naar: [email protected]

Indien je na 3 juli reserveert, ontvang je jouw e-ticket op uiterlijk 10 juli. Heb je op woensdag 10 juli nog geen e-ticket ontvangen? Ga dan op 11 juli naar de kaartenbalie, waar je het e-ticket alsnog kunt ophalen. Dit geldt alleen als je wel een definitieve reserveringsbevestiging hebt ontvangen.

Heb je jouw e-ticket via e-mail niet ontvangen of je deze kwijt?

Je kunt je e-ticket zelf downloaden via www.eo.nl/ticketopvragen.

Mogen er foto- en filmcamera’s meegenomen worden?

Het is niet toegestaan (professionele) foto- en filmapparatuur mee te nemen naar dit concert.

Ik kom met de auto. Waar kan ik parkeren?

Bij de Midden Nederland Hallen is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen bij de Midden Nederland Hallen.

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door de EO. Ben je iets verloren? Mail ons via [email protected].

Mijn vraag staat er niet tussen...

Staat jouw vraag niet tussen onze 'Veel gestelde vragen'? Stuur dan een e-mail naar [email protected]of bel ons op telefoonnummer 035-2210022.