Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

EO presents Michael W. Smith

Dit concert vond plaats op 11 juli 2019

Over het concert

Speciaal voor leden organiseerde de EO op donderdag 11 juli 2019 een worshipavond met Michael W. Smith. Samen zingen, samen aanbidden! Het is het verlangen van Michael W. Smith om als een eenheid, met één stem en één hart God te aanbidden. We komen uit verschillende kerken, we zingen verschillende liederen, we hebben allemaal een andere achtergrond, maar we delen dezelfde Geest.

Wij geloven dat aanbiddingsmuziek een van de krachtigste en mooiste dingen is die aan ons is gegeven om God te ontmoeten. ‘In worship we give and we get.’ In de liederen die we zingen mogen we Zijn liefde ervaren en bemoedigd, getroost en opgebouwd worden. Tegelijkertijd uiten wij ook onze dankbaarheid aan en liefde en ontzag voor Hem.

Naast veel worship zong Michael W. Smith tijdens dit concert ook enkele van zijn popsongs.

Ik heb een vraag

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door de EO. Ben je iets verloren? Mail ons via [email protected].

Ik heb een andere vraag...

Stuur een e-mail naar [email protected]of bel ons op telefoonnummer 035-2210022. 

Exclusief voor leden

EO presents Michael W. Smith werd exclusief voor leden van de EO georganiseerd. Leden zijn enorm belangrijk voor de EO, want in 2019 vindt er weer een ledentelling plaats. Deze ledentelling bepaalt onze plek in het publieke bestel vanaf 2020. We willen onze plek behouden en onze programma’s blijven uitzenden! We hebben ieder lidmaatschap dus hard nodig. Daarnaast is het zo dat we met het geld van jouw lidmaatschap een aantal van onze missionaire programma’s mogelijk maken.