Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Over het concert

Speciaal voor leden organiseert de EO op donderdag 11 juli 2019 een worshipavond met Michael W. Smith. Samen zingen, samen aanbidden! Het is het verlangen van Michael W. Smith om als een eenheid, met één stem en één hart God te aanbidden. We komen uit verschillende kerken, we zingen verschillende liederen, we hebben allemaal een andere achtergrond, maar we delen dezelfde Geest.

Wij geloven dat aanbiddingsmuziek een van de krachtigste en mooiste dingen is die aan ons is gegeven om God te ontmoeten. ‘In worship we give and we get.’ In de liederen die we zingen mogen we Zijn liefde ervaren en bemoedigd, getroost en opgebouwd worden. Tegelijkertijd uiten wij ook onze dankbaarheid aan en liefde en ontzag voor Hem.

Naast veel worship zal Michael W. Smith tijdens dit concert ook enkele van zijn popsongs zingen.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 11 juli 2019
  • Aanvangstijd concert: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.15 uur)
  • Locatie: Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld
  • Er zijn alleen staanplaaten voor dit concert
  • Ticketprijs: €37,50
  • Prijs VIP-ticket: €79,50
  • Om te kunnen reserveren, moet je lid zijn van de EO
  • Ben je nog geen lid, dan kan je dit tijdens het reserveringsproces worden voor maar €6,-
  • Per reservering kan 1 ticket besteld worden
  • Op dit evenement zijn de Algemene Reserveringsvoorwaarden van toepassing

VIP-programma

Voorafgaand aan EO presents Michael W. Smith wordt er een VIP-programma aangeboden. Vanaf 17.30 uur ben je welkom in de Midden Nederland Hallen. In het Grand cafe is er een speciaal diner buffet. Ook is er een exclusieve Q&A met Michael W. Smith. 

Aanmelden voor het VIP-programma kan in het reserveringsformulier. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij!

Exclusief voor leden

EO presents Michael W. Smith wordt exclusief voor leden van de EO georganiseerd. Leden zijn enorm belangrijk voor de EO, want in 2019 vindt er weer een ledentelling plaats. Deze ledentelling bepaalt onze plek in het publieke bestel vanaf 2020. We willen onze plek behouden en onze programma’s blijven uitzenden! We hebben ieder lidmaatschap dus hard nodig. Daarnaast is het zo dat we met het geld van jouw lidmaatschap een aantal van onze missionaire programma’s mogelijk maken.

Ben je nog geen lid en wil je wel naar het concert? Tijdens het reserveringsproces kan je voor maar €6,- lid worden. Je bent lid tot wederopzegging, vanaf volgend jaar kost het lidmaatschap €18,-.