Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Algemene Reserveringsvoorwaarden

Hieronder vindt u de algemene reserveringsvoorwaarden van de Evangelische Omroep. Deze voorwaarden gelden voor elke reservering die u bij de Evangelische Omroep maakt.

Annuleren van gratis avond-evenement
Annuleren van gratis avond-evenementen kan t/m de dag van het evenement, maar uiterlijk op een werkdag voor 16.00 uur.

Annuleren van niet gratis avond-evenementen en concerten
Annuleren van niet gratis avond-evenementen en/of concerten van BEAM (zoals de EO-Jongerendag), is niet mogelijk. Er wordt geen geld gerestitueerd. 

Annuleren van overige evenementen
Bij annulering van overige evenementen betaalt u annuleringskosten en/of reserveringskosten volgens de annuleringsregels die bij dat evenement worden meegedeeld. Bij annulering worden eventueel toegestuurde e-tickets geblokkeerd, of deze nu per e-mail of uitgeprint per post zijn toegestuurd; deze tickets zijn dan niet meer te gebruiken.

Betaling binnen- en buitenland
Bij niet gratis evenementen wordt het totaalbedrag rond de datum van het evenement van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven, tenzij dit anders is aangegeven. De kosten van een eventueel aangevraagd EO-product, EO-lidmaatschap of EO-abonnement worden op een ander moment geïncasseerd.

EO-lidmaatschap
Bent u nog geen EO-lid, dan kunt u zich daarvoor in de meeste gevallen via het reserveringsformulier opgeven; als nieuw EO-lid kunt u profiteren van veel kortingen en voordelen bij producten en evenementen van de EO. Een EO-lidmaatschap kost €15,- per jaar. Het EO-lidmaatschap is één jaar geldig en wordt stilzwijgend per jaar verlengd. Op een aangevraagd EO-lidmaatschap of -abonnement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe weet u of u al EO-lid bent? 

  • U heeft een abonnement op Eva of Visie en heeft in het verleden geen bezwaar gemaakt tegen het meetellen als lid zonder extra kosten. 
  • U bent lid (of BEAM-lid) van de EO en betaalt per jaar €15,00 (incasso) of €16,50 (acceptgiro). 
  • U steunt de EO met een vast bedrag per maand en hebt daarbij te kennen gegeven ook lid te willen zijn. 

Voor een EO-ledenactiviteit is een lidmaatschap verplicht ten tijde van het evenement. Wanneer u bij uw reservering aangeeft lid te zijn, maar dat volgens onze administratie niet bent wordt er automatisch een lidmaatschap gestart.

Privacy
Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt of ongevraagd gebruikt voor e-mailmarketing. Voor andersoortig contact houden wij ons aan algemeen geaccepteerde gedragsnormen, zoals Code Goed Bestuur (NPO), Infofilter en Thuiswinkel.

Toegangskaarten
Bij evenementen waar een toegangskaart voor nodig is, wordt deze uiterlijk een week van tevoren bezorgd op het opgegeven adres. Heeft u dan nog niets ontvangen, neemt u dan contact met ons. Zorg ervoor, dat uw adresgegevens correct zijn ingevuld. De EO is niet aansprakelijk als de toegangskaart niet bezorgd wordt wegens verkeerd opgegeven gegevens.

E-tickets
Bij evenementen waar een toegangsbewijs via e-mail voor nodig is, wordt deze uiterlijk in de week voor het evenement toe gemaild. Deze dient u uit te printen en mee te nemen. Zorg daarom dat uw e-mailadres correct is ingevuld. De EO is niet aansprakelijk als de e-mail niet bezorgd wordt wegens een verkeerd opgegeven e-mailadres. U dient uw e-ticket gedurende de hele dag/avond bij u te houden. Er kan nogmaals om gevraagd worden..

Wijzigen
Bij niet gratis evenementen die u kunt annuleren, kunt u na definitieve inschrijving alleen nog wijzigingen aanbrengen totdat de toegangskaart is aangemaakt of totdat incassering dan wel facturering zijn gestart. Per keer worden €2,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. In andere gevallen kunt u na definitieve inschrijving nog wijzigingen aanbrengen tot vlak voor het evenement, maar uiterlijk op een werkdag voor 15.00 uur telefonisch of via e-mail.

Informatievoorziening
Uw e-mailadres gebruiken we om u eventueel op de hoogte te houden van het evenement waarvoor u heeft gereserveerd. Dit betreft maximaal vier nieuwsbrieven: een tot drie voorafgaand aan het evenement en één erna. Voor Nederland Zingt evenementen, zoals de Nederland Zingt Dag of TV-opnames van Nederland Zingt, ontvangt u automatisch de tweewekelijkse Nederland Zingt Nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich altijd weer uitschrijven.