Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Samen Geloven

Thuis in de kerk: samen bidden, geloven, delen

 

Samen geloven, bidden en delen

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, sluiten veel kerken de deuren. Daarom wil de EO hier een plek bieden om samen te bidden, geloven en delen. Plaats je gebed, volg de laatste kerkelijke initiatieven via Nieuws & verhalen, of bekijk livestreams van kerkdiensten.

Want geloven doen we samen!

Bidden op woensdag

Ook deze woensdag stond gebed centraal. Tijdens de livestream ging Marleen Stelling in gesprek over geloven en gebed in deze tijd. Ze praatte met Don Ceder, die zich als advocaat en gemeenteraadslid in Amsterdam inzet voor de samenleving. Ook sprak ze met Rob Timmerman, die normaal gesproken elke paar weken huis en haard verlaat om vluchtelingen te helpen. Nu kan hij niet gaan, hoe ervaart Rob dat?

Nieuws en verhalen

Hier bundelen we de mooie verhalen en hartverwarmende initiatieven vanuit de EO en christelijk Nederland. Heb je een verhaal, initiatief of tip voor de redactie? Mail dan naar [email protected].

Nieuwsbrief Samen Geloven

Blijf op de hoogte van de laatste, hartverwarmende initiatieven uit christelijk Nederland, online kerkdiensten en ander nieuws rondom corona en Samen Geloven. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief Samen Geloven. Van maandag t/m vrijdag ontvang je een update.