Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location
Tienerprogramma banner

Hier vind je het programma voor tieners tijdens de digitale pinksterconferentie Teenzone Live: Unstoppable

  • zaterdag 19.30 - 21.00 uur:  interactieve liveshow 1 
  • zondag 19.30 - 21.00 uur:  interactieve liveshow 2
  • maandag 19.30 - 21.00 uur:  interactieve liveshow 3

 

zaterdag - De liefde van God de Vader

Zaterdag trappen we het Teenzone weekend af. Joël Treuren zal spreken over God de Vader en zijn onuitputtelijke liefde voor jou. Naast de preek, de Talkzone en aanbidding zijn de bekende ‘tenten’ er natuurlijk ook gewoon bij. We sluiten af met de talentenshow Rise & Shine.
Check op onze Insta-pagina hoe je hieraan mee kan doen!

zondag - De genade van Jezus

Zondag heeft Marit de Jong het met ons over de genade van Jezus. In de Q&A praten we met elkaar verder over de preek. Ook vandaag is er weer genoeg ruimte voor ontspanning. Trouwens, Kelvin heeft nog wat leuks voor jullie in petto, dus zorg dat je erbij bent!

maandag - Verbonden door de Heilige Geest

Zorg dat je klaarzit voor alweer de laatste liveshow van het pinksterweekend. Vandaag gaat Joël Treuren het hebben over 'Verbonden door de Heilige Geest'. Hopelijk heb je je Rise & Shinevideo op tijd ingestuurd, want vandaag is de finale! We sluiten af met een feestje: de AfterParty van DJ Roberto Rosso!

Deel het vuur-challenge