Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Partners digitale Pinksterconferentie

Een groot aantal partners heeft de handen ineengeslagen om een digitale Pinkster­conferentie te organiseren met als thema 'Samen kerk, samen sterk'.

Diverse organisaties, waaronder Stichting Opwekking, Missie Nederland, Evangelisch Werkverband, media zoals Groot Nieuws Radio, Family 7, de EO, en het Nederlands Dagblad en diverse kerkgenoot­schappen, waaronder de Protestantse Kerk en de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten, delen een gezamenlijk verlangen: om juist in deze tijd door samen op te trekken, kerken en gelovigen bij elkaar te brengen om Pinksteren te vieren, en van daaruit, vervuld met de Heilige Geest, opnieuw onze plek in te nemen in de samenleving. De opzet van de conferentie is om via verschillende digitale kanalen en de NPO-programma's aan te bieden die een zo breed mogelijke groep aanspreekt. Daarbij ligt de focus op de boodschap van Pinksteren en de eenheid van de kerk.