Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location
Kinderprogramma banner

Hier vind je alle programmaonderdelen voor kinderen van de digitale pinksterconferentie. Nadere informatie over tijden volgt nog.

  • zondag 10.00 uur: kinderdienst samen met Mozaiek Kids
  • maandagochtend: Time to GO Opwekking Gezinsmoment
  • Andere programma’s voor kinderen op zondag
  • Andere programma’s voor kinderen op maandag

Kinderdienst samen met Mozaiek Kids - zondag 10.00 uur

Mozaiek Kids

Pinksteren vieren doe je samen! Daarom hebben het Kinderplein en Mozaiek Kids samen een dienst voorbereid speciaal voor kinderen. Ollie en Sophie en een kinderwerker van het Kinderplein zijn er ook bij! Samen zingen, dansen en bidden. En ook het spel ‘jongens tegen de meiden’, net als in de tenten op het Kinderplein. Iedereen is welkom.

Time to GO Gezinsmoment - maandagochtend

Opwekking GO

In Time to GO draait het om verhalen. Die helpen om de Bijbelse boodschap praktisch te maken in jullie dagelijks leven met Jezus. We hebben toffe muziek van MSNK, er zijn gasten en een ‘profi’ met tips voor ouders. In deze Pinksteraflevering gaat het over de Heilige Geest die verandering geeft in ons leven.

Programma’s voor kinderen - zondag

Samen vieren we een ‘Vurig Feest’. Wat is de Heilige Geest en hoe werkt Hij in jouw leven? Kinderen gaan op ontdekking in de veilige omgeving die we samen met de Henkie Show van Matthijs Vlaardingerbroek hebben gemaakt. Je vindt er allerlei filmpjes, liedjes en doe-dingen. Diverse artiesten hebben meegewerkt (o.a. Marcel en Lydia Zimmer en Coen Nuijten). Natuurlijk ook filmpjes uit alle tenten van het Kinderplein en er is een escaperoom!

Programma’s voor kinderen - maandag

Ook de laatste dag van het pinksterweekend weer heel veel liedjes, knutsels en verhalen over het ‘Vurige Feest’ dat we samen vieren. Zing en doe mee met de filmpjes van de tenten van het Kinderplein en diverse artiesten. Ze staan in de veilige omgeving van de Henkie Show. Ontdek hoe de Heilige Geest ook bij jou is en wat knetteren en knallen te maken heeft met Pinksteren.

Deel het vuur-challenge