Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Youth.Opwekking

banner jongeren

Samen kerk, samen sterk. Juist in deze tijd. Nu we helaas niet samen kunnen komen in Biddinghuizen, komt Youth.Opwekking naar jou toe. Met een verrassend programma voor en door jongeren: diensten, seminars en een home work-out. Bekende gezichten als Hanne de Vries en Mind Connected zijn erbij, maar we hebben ook een paar unieke verrassingen voor je in petto!

zaterdag

08.45 - 09.30 uur  Seminar 'home work-out' van de jongeren
home work out

Daag jezelf uit en kom van die bank af! Doe mee met deze vette work-out. Het enige dat je nodig hebt zijn motivatie, sportkleding en een flesje water. Of je nu veel of weinig sport, dat maakt niet uit. We hebben namelijk twee niveaus zodat iedereen mee kan doen. Check nxtmove.nl voor meer sport en geloof.

20.30 - 22.00 uur The Great Place @ Home

Beleef de zaterdagavonddienst, geleid door Hanne de Vries, met ons mee in je eigen 'The Great Place'. Er is een afwisselend programma, met onder andere dansgroep Mind Connected, aanbidding, bemoediging en een overdenking. Behalve de bekende onderdelen en namen, zullen er ook een paar jongeren zijn die een mooie bijdrage leveren aan deze avond.

zondag

16.00 - 16.30 uur Seminar Tanja Blokland: Intimiteit in een tijd van fysieke afstand
Tanja Blokland

Intimiteit heeft te maken met dichtbij zijn. Maar we moeten nu juist afstand houden. Intimiteit kan fysiek zijn of emotioneel. Ook kun je intimiteit met God ervaren. Hoe werkt intimiteit in deze periode en wat heeft intimiteit met identiteit te maken? Dat hoor je in dit seminar met goede vragen en praktische tips van Tanja Blokland.

20.30 -22.00 uur The Great Place @ Home
Mind Connected

We sluiten dit online Opwekkingsfeest natuurlijk knallend af. Mind Connected heeft een spectaculaire dansact, maar dat doen zij niet alleen… Ook willen we met je nadenken over wat kerk zijn nu eigenlijk is. Hanne de Vries leidt de aanbidding en, net als zaterdag, zijn er ook een paar verrassingen waarin twee werelden bij elkaar worden gebracht. Nieuwsgierig? Just check it out!

maandag

12.00 - 12.30 uur Seminar Mark de Jager: Gezonde(n) christenen: jij en de toekomst van de kerk
Mark de Jager

Je conditie op peil houden is belangrijk voor je gezondheid. Dat geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kerk. Mark de Jager denkt met je na over de ontwikkeling van kerken en hoe jij je kunt inzetten voor een gezonde kerktoekomst. In de eerste plaats gaat het seminar over onszelf: jongeren zijn namelijk de toekomst van de kerk!

Deel het vuur-challenge