Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

BMT - Bijzondere Mensen Tent

Bijzondere mensen tent

De Bijzondere Mensen Tent is voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Op zondag en maandag is er een programma met een bijbelverhaal, Krelis de vogel, workshops en liedjes.

In de middagen blikken we live terug, delen we foto’s van de workshops en bidden we met elkaar bidden voor gebedspunten die deelnemers zelf aandragen.

zondag

Geke Fernhout vertelt het verhaal van Nehemia, waarin mensen elkaar en God nodig hebben om de muren weer op te bouwen. Krelis de vogel gaat met Mandy in gesprek over contact zoeken met elkaar in deze tijd.

Er is een workshop over hoe je zelf muren kunt bouwen. We zingen liedjes met onze eigen band.

zondag 15.30 - 16.00 uur live

We blikken terug op het verhaal van vandaag en het gesprek met Krelis. We delen de reacties en de foto’s van de workshop over muren bouwen, die de deelnemers hebben ingestuurd. We bidden met elkaar voor de gebedspunten die deelnemers zelf aan dragen.

maandag

Geke Fernhout vertelt het verhaal van het lichaam, met alles erop en eraan. Alle lichaamsdelen zijn nodig. Zo hebben we ook elkaar en God nodig. Krelis de vogel wil geen hulp van Mandy, hij kan het zelf, toch?

Er is een workshop over mensen verrassen met zelfgemaakte kaarten en koekjes. We zingen liedjes met onze eigen band.

maandag 15.30 - 16.00 uur live

We blikken terug op het verhaal van vandaag en het gesprek met Krelis. We delen de reacties en de foto’s van de workshop kaarten maken en koekjes bakken. Wie ga jij ermee verrassen? We bidden met elkaar voor de gebedspunten die deelnemers zelf aan dragen.

Deel het vuur-challenge