Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Aftellen tot de eerste live stream

Dagen

Uren

Minuten

Seconden

De conferentie is begonnen!

Online
29 May 2020, 08:00
Digitale pinkster­conferentie met als thema 'Samen kerk, samen sterk'.

Samen digitaal Pinksteren vieren

We gaan samen Pinksteren vieren! Een groot aantal christelijke partners heeft de handen ineengeslagen om een digitale Pinkster­conferentie te organiseren. Op deze site kun je de live streams en het programma bekijken. Er is ook een stream met doventolk beschikbaar (vanaf vrijdagavond). Bovendien lees je de nieuwtjes over hoe we met elkaar een inspirerend Pinksteren kunnen beleven. Vragen over de digitale Pinksterconferentie? Mail naar [email protected].

vr 29 mei t/m ma 1 juni

Programma LIVE STREAM digitale Pinksterconferentie

Op deze pagina vind je het hoofdprogramma van de live stream van de digitale Pinksterconferentie per dag(deel), te herkennen aan de vetgedrukte tijden.

Programmaonderdelen die tegelijkertijd plaatsvinden in andere live streams zie je grijsgedrukt in dit overzicht.

De Pinksterconferentie is van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni.
Bekijk hier informatie over de sprekers van het hoofdprogramma.

vrijdag banner

08.00 - 18.00 uur  Opwekking Top 100 van Groot Nieuws Radio

19.00 - 19.30 uur  Vooruitblik samenkomst en Pinksterweekend

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst 'Ontvang de Heilige Geest'

met spreker Hans Maat
Hans Maat

Hans Maat is directeur van het Evangelisch Werkverband en is een bruggenbouwer tussen de protestantse én de evangelische en charismatische stroming. Hij is daarnaast ook actief op het gebied van muziek en is oprichter van de band Sela en schrijver van vele liederen. Hans is getrouwd en heeft vier kinderen. Lees meer over Hans.​​​​​

met Opwekking Band onder leiding van Reni en Elisa Krijgsman
Reni en Elisa Krijgsman

Dit echtpaar heeft het voorrecht om hun passie uit te leven. Met hun muziekbediening mogen zij mensen de liefde van God laten zien. Ze zeggen vaak getuige te zijn van de herstellende, genezende, verdiepende kracht die muziek brengt in de levens van de mensen die ze ontmoeten.

21.00 - 22.00 uur  Seminar 'Werken aan verslavingen' - Groot Nieuws Radio

door Ferdinand Bijzet
Ferndinand Bijzet

Ferdinand Bijzet (1976) is relatie- en gezinstherapeut. Hij ontwikkelde het online-programma SAMEN, voor stellen in een vertrouwenscrisis door vreemdgaan. Naast zijn eigen praktijk op het gebied van relatieherstel is hij eigenaar/directeur van het Kempler Instituut Nederland.

21.20 - 21.50 uur  Seminar 'Geen opwekking zonder Israël' - Family7

door Oscar Lohuis
Oscar Lohuis (foto: Loïs Lohuis)

Oscar Lohuis werd in 1967 geboren in Haarlem en is daar vlakbij opgegroeid in Aerdenhout. In zijn tienerjaren is hij tot levend geloof in de Heere Jezus gekomen. Oscar is sinds 1991 getrouwd met Loïs en vader van vier kinderen, Ruben, Lucas, David en Maria. Sinds juli 2014 wonen zij in Ermelo.
Meer over Oscar Lohuis

21.50 - 22.20 uur  Film New Faith Network: 'Billy Graham - A life remembered'

 

 

banner pinksteren zaterdag

zaterdagochtend

08.45 - 09.30 uur  Seminar 'home work-out' van de jongeren

09.30 - 10.00 uur  Vooruitblik samenkomst

10.00 - 11.30 uur  Samenkomst

met spreker Nelinda Troost
Nelinda Troost

Nelinda Troost is service pastor in Mozaiek0318. Daarnaast is ze aanbiddingsleider en spreker. Haar passie voor muziek en geloof deelt ze met haar man Gerald Troost. Samen hebben ze drie kinderen.

met Gor Khatchikyan

Gor is geboren in Armenië en kwam in 1999 met zijn ouders mee naar Nederland. Gor begon zijn studie zonder verblijfsvergunning. Een onzekere, maar uiteindelijke succesvolle weg. Tegenwoordig werkt hij als SEH-arts. Gor gebruikt zijn ervaringen om anderen te inspireren. Je kunt Gor ook kennen als spreker tijdens bijvoorbeeld de EO BEAM kerkdienst op zondag. Lees hier zijn verhaal!

met Marleen Stelling

Marleen Stelling studeerde Theologie in Leiden en volgde daar de master Journalistiek en Nieuwe Media. In 2013 begon ze bij de Evangelische Omroep, waar ze programma’s presenteert als Ik mis je, Het Vermoeden, De Nachtzoen en Zie je Zondag.

en Opwekking Band onder leiding van Rebekka Sahertian

Op haar 19e werd Rebekka gebeld door Iwan, een jongen die ze kende uit een gemeente in Alphen aan den Rijn en waar ze later mee trouwde. Hij vroeg haar om als zangeres hun bandje te komen versterken waarmee ze op een laagdrempelige manier wilden evangeliseren. Het bleek het begin van vele muziek-avonturen, zoals o.a. 'The influence' en nu een optreden met de Opwekking Band. 

11.30 - 12.00 uur  Nabeschouwing

zaterdagmiddag

12.00 - 12.45 uur  Seminar leiderschap 'Zo leid je vanuit relatie'

door Geert van 't Veer
Geert van t Veer

Geert inspireert graag jongerenwerkers door de Bijbel te verbinden aan hun rol en hun eigen leven met God. Hierin neemt hij mee wat hij bij bedrijfskunde, theologie en in de dagelijkse praktijk van het jongerenwerk aan het ontdekken is. Daarnaast leidt hij een schitterend team van experts en verbindt Geert het werk van LEF met andere initiatieven in Nederland.

en Tineke Wuister
Tineke Wuister

Tineke Wuister is de vrouw achter Reflexion Coaching. Ze verlangt ernaar te leven met aandacht omdat de mooiste dingen in het leven geen spullen zijn, maar mensen en ervaringen. Ook houdt Tineke van een goed boek, buiten zijn en van een grote kop thee in het zonnetje.

12.45 - 13.15 uur  Seminar 'Zo bereik je meer jongeren in de kerk' met jeugdleiders in gesprek

13.30 - 14.00 uur  Seminar 'Opgebrand (in het Koninkrijk)'  - Family7

door Michelle van Dusseldorp
Michelle van Dusseldorp

Michelle is een Nieuw-Zeelandse psychologe die in het jaar 2000 met haar gezin naar Nederland verhuisde. Michelle heeft passie voor mensen die zijn vastgelopen in hun leven. Ze ziet mensen graag ontwikkelen en groeien, zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden.

15.00 - 15.45 uur  Seminar leiderschap 'Zo leid je door crisis heen #1'

door Craig Groeschel

Craig Groeschel (52 jaar) is de oprichter en leider van Life.Church (eerder bekend als LifeChurch.tv), een Amerikaanse kerk met zeventien locaties verdeeld over meerdere staten. Hij is getrouwd, heeft zes kinderen en woont in Edmond (Oklahoma). Wil je meer weten horen van Craig? Luister dan eens naar zijn podcast over leadership.

16.00 - 17.00 uur  Webinar 'Gelijkwaardig leiderschap en de kerk' - MissieNederland

Meer info over deze webinar

Webinar naar aanleiding van het boek van Joël Boertjens 'Allen voor één'. Hij pleit ervoor dat vrouwen meer ruimte krijgen om in de kerk hun gaven op alle niveaus in te zetten, ook in leidinggevende functies. De auteur is voorganger van de Vrije Baptistengemeente 'De Verbinding' in Amsterdam.
MissieNederland "beweegt de kerk om samen de missie van Jezus uit te leven in wijk en wereld".

zaterdagavond

19.00 - 19.30 uur  Vooruitblik samenkomst

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst

met spreker Otto de Bruijne

Otto de Bruijne presenteert het evangelie als spreker, schrijver en beeldend kunstenaar. Hij heeft voor TEAR gewerkt in Nederland en Afrika, en als tv-presentator en programmamaker bij de EO. Otto is getrouwd met Renée en samen hebben ze vijf kinderen. 

en Opwekking Band onder leiding van Marcel Zimmer
Marcel Zimmer

Marcel is al zo'n 25 jaar werkzaam als freelance musicus. De laatste 10 jaar verzorgen hij en zijn vrouw Lydia regelmatig, in kerken en gemeenten in het land, concerten en optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen. ‘Geweldig om samen met jong en oud onze liefde naar God te kunnen uiten met muziek en zang.’

en host Daniëlle Visser
Daniëlle Visser

Daniëlle Visser is presentatrice van Square en Opwekking.

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst tieners 'Unstoppable - De liefde van God de Vader'

door Joel Treuren

Joël Treuren is Jongerenwerker bij Berea Apeldoorn.

21.00 - 22.30 uur  Samenkomst jongeren The Great Place @Home

met Hanne de Vries
Hanne de Vries

Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

21.00 - 22.00 uur  Seminar 'Vurige liefde' - Groot Nieuws Radio

met Cocky Drost
Cocky Drost

Drs. Cocky Drost- de Wit (1981) studeerde Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2011 werkzaam als relatiecoach.

21.20 - 21.50 uur  Seminar 'Hoe praat ik over mijn geloof?' - Family7

met Wilfred Fijnvandraat

Informatie over Wilfred Fijnvandraat volgt zo spoedig mogelijk.

21.50 - 23.50 uur  Film New Faith Network 'Palau'

22.00 - 23.00 uur  Gebedsuur - Groot Nieuws Radio

 

 

banner zondag

zondagochtend

09.17 - 09.43 uur  Viering van de Protestantse Kerk in Nederland

met spreker Mirjam Kollenstaart
Mirjam Kollenstaart

Ds. Mirjam Kollenstaart is predikant en spreekster. Naast het werk in de gemeente schrijft ze ook regelmatig in het Nederlands Dagblad en de tijdschriften Eva en Jente. Mirjam is getrouwd met Marien (ook predikant), en heeft vier zonen en een dochter.

09.45 - 10.00 uur  Vooruitblik samenkomst BEAM

10.00 - 11.30 uur  Samenkomst BEAM / EO

over BEAM
BEAM logo

"BEAM is enthousiast over Jezus. We willen het voorbeeld van Jezus volgen en met elkaar Zijn liefde en positiviteit uitstralen naar iedereen om ons heen. Daarom is onze naam geïnspireerd op de Bergrede waarin Jezus zegt: laat je licht schijnen, wees een lichtstraal (=BEAM)."

met spreker Jurjen ten Brinke
Jurjen ten Brinke

Jurjen ten Brinke is voorganger van de multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam. Daarnaast is hij ambassadeur voor TEAR, en presentator van het EO-programma ‘Nederland Zingt Dichtbij’ en sprak meerdere keren tijdens de Nederland Zingt Dagen. Jurjen is getrouwd met Marijke en vader van vier kinderen.

met Opwekking Band onder leiding van Reyer van Drongelen
Reyer van Drongelen

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Het grote publiek leerde Reyer de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen.

en host Joram Kaat
Joram Kaat

Joram Kaat wordt op 5 februari 1994 geboren in Dordrecht. Joram weet al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Na een paar proefuitzendingen op vijftienjarige leeftijd bij de lokale omroep van Zwijndrecht, maakt Joram anderhalf jaar het radioprogramma ‘Tegengas’. Na twee jaar werken bij Atos RTV, maakt hij in 2011 de overstap naar de Evangelische Omroep.

doe mee met de Kliederkerk
Kliederkerk

Tijdens de dienst waarin Joram Kaat de host is wordt er live geschakeld naar de Kliederkerk. Bij de Kliederkerk ontdekken jong en oud op een creatieve manier samen de betekenis van bijbelverhalen. Wil je mee doen met de Kliederkerk op Pinksterzondag? Kijk dan even op de site wat je daarvoor nodig hebt aan knutselspullen! Kies de activiteit die jij super vindt, koop de materialen en doe thuis live mee.

Vanaf 10.00 uur  Kinderdienst met Mozaiek Kids

over Mozaiek Kids
mozaiek kids

Wij willen als Mozaiek Kids de kinderen een plek bieden waar zij zich gezien voelen en met plezier komen. Waar zij verhalen horen over God, Jezus en de Heilige Geest en Hem aanbidden met muziek, dans en gebed. Een plek waar kinderen Gods nabijheid en Zijn liefde ervaren. Waar elk kind mag komen zoals hij of zij is. Jezus houdt van elk kind!

Vanaf 10.00 uur  Bijzondere Mensen dienst

12.00 - 12.30 uur  Seminar 'Ondernemend leiderschap in een tijd van verandering'

met de 4e Musketier
4e musketier

4M staat voor Inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd! Dat is waar wij voor gaan. Dat is wat we gaan doen. De 4 pijlers van de 4e Musketier ondersteunen dat. De vier peilers zijn: Karakterweekenden, Event, Muskathlon en The Message. Kijk op de site van de 4eMusketier als je meer wilt weten

zondagmiddag

13.00 - 14.00 uur  Seminar 'Liefde voor Israel' - Groot Nieuws Radio

door Wim Verwoerd

Wim groeide op met de visie dat Gods profetieën vandaag de dag nog steeds letterlijk moeten worden genomen. Daar hoort een liefde voor het volk Israël bij, zo vertelt Wim Verwoerd.

en muziek van Christian Verwoerd
Cristian Verwoerd

Christian is geboren op 27 juli 1989 in Nieuw-Lekkerland en sinds juni 2013 getrouwd met Liza. Al vroeg kwam hij in aanraking met muziek. Hij wilde heel graag viool leren spelen en zodoende kwam Christian op de muziekschool terecht voor vioolles. Ook besteedde hij steeds meer tijd achter de piano. In zijn tienertijd kwam hij erachter hoe leuk het is om muziek te componeren achter de computer, en dat je ook gewoon veel jezelf aan kunt leren. 

13.30 - 14.00 uur  Seminar 'Heilige Geest #1' - Family7

met Kees Goedhart
Kees Goedhart

Kees Goedhart is spreker, bijbelleraar en schrijver. Hij is zendeling geweest in de West-Indies, en vanaf het begin betrokken bij Opwekking - als spreker op de pinksterconferenties en als voorzitter. Kees is getrouwd met Fieke en samen hebben ze drie kinderen, tien kleinkinderen en een achterkleinkind.

14.00 - 14.30 uur  Vooruitblik Sing-in

14.30 - 15.15 uur  Sing-in

met Opwekking Band onder leiding van Marcel Zimmer en gastoptredens
Marcel Zimmer

Marcel Zimmer is geboren in 1967 in Swalmen (Limburg). Al tijdens zijn studie werd duidelijk dat God zijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding, niet alleen door het musiceren maar ook door het schrijven van liederen. De laatste 10 jaar verzorgen hij en zijn vrouw Lydia regelmatig, in kerken en gemeenten in het land, concerten en optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen.

met workshop onder leiding van Kees Kraayenoord
Kees Kraayenoord op de Nederland Zingt Dag

Kees Kraayenoord is aanbiddingsleider en geeft mede leiding aan de gemeente Mozaiek0318. "Deze gemeente is de plaats geworden waar ik mijn bediening thuis heb gebracht. Een onderdeel van onze visie als gemeente is dat we ernaar verlangen om andere gemeenten/kerken te helpen om te groeien in de bediening van aanbidding."
Meer over Kees Kraayenoord en Mozaiek

15.30 - 16.00 uur  Live moment BMT (Bijzondere Mensen Tent)

16.00 - 16.30 uur  Seminar 'Intimiteit in een tijd van fysieke afstand'

door Tanja Blokland
Tanja Blokland

"Vanaf het moment dat het tot mij door begon te dringen dat ik niet bij toeval op aarde ben, kreeg mijn leven een geheel nieuwe dimensie", aldus Tanja. Voor Tanja betekent dit dat zij geen genoegen neemt met enige vorm van onrecht, dwang, uitbuiting, haat, (seksuele) onreinheid of welke vorm van negativiteit en duisternis dan ook.

16.30 - 17.00 uur  Seminar leiderschap 'De Tweecomponentenkerk'

door Arjan Zantingh

Arjan Zantingh is voorganger van de Stadskerk in Groningen, een Vrije Baptistengemeente. Arjan is getrouwd met Claudia en samen hebben ze drie tieners: David, Anna en Eva.

17.30 - 18.00 uur  Seminar leiderschap 'Zo leid je door crisis heen #2'

door Craig Groeschel

Craig Groeschel (52 jaar) is de oprichter en leider van Life.Church . Hij is getrouwd, heeft zes kinderen en woont in Edmond (Oklahoma). Na de middelbare school ging hij naar Oklahama City University. Daar ontmoette hij zijn vrouw Amy. Ze trouwden in 1991. Wil je meer weten horen van Craig? Luister dan eens naar zijn podcast over leadership.

zondagavond

19.00 - 19.30 uur  Vooruitblik samenkomst

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst: gebeds- en genezingsdienst

met Martin Koornstra
Martin Koornstra

Martin Koornstra is opgegroeid in België, waar hij zelf ook jarenlang als zendeling werkte. In 2009 richtte hij Royal Mission op. Zijn leven bestaat uit spreken, trainen, coachen, schrijven, reizen en leidinggeven. Martin is getrouwd met Karin en heeft twee volwassen dochters.

en Kees Goedhart

Kees Goedhart

Kees Goedhart is spreker, bijbelleraar en schrijver. Hij is zendeling geweest in de West-Indies, en vanaf het begin betrokken bij Opwekking - als spreker op de pinksterconferenties en als voorzitter. Kees is getrouwd met Fieke en samen hebben ze drie kinderen, tien kleinkinderen en een achterkleinkind.

met David de Vos
David de Vos

David de Vos is evangelist met een passie voor Jezus. In 2004 richtte hij Go and Tell op met als missie zoveel mogelijk mensen bij Jezus te brengen, o.a. door campagnes in het buitenland en (jongeren)evenementen in Nederland. David is getrouwd met Joyce en heeft twee zonen.

en Opwekking Band onder leiding van Reni en Elisa Krijgsman
Reni en Elisa Krijgsman

Dit echtpaar heeft het voorrecht om hun passie uit te leven. Met hun muziekbediening mogen zij mensen de liefde van God laten zien. Ze zeggen vaak getuige te zijn van de herstellende, genezende, verdiepende kracht die muziek brengt in de levens van de mensen die ze ontmoeten.

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst tieners 'Unstoppable - De genade van Jezus'

door Marit de Jong

Marit de Jong stond in 2018 voor het eerst op het podium van de Teenzone op de Pinksterconferentie Opwekking. Ze wil anderen inspireren van de aanwezigheid van de liefde van God. De liefde van God heeft zij zelf in haar leven ervaren, ook toen ze door diepe dalen ging.

21.00 - 22.30 uur  Samenkomst jongeren The Great Place @Home

met Hanne de Vries
hanne de Vries

Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

21.20 - 21.50 uur  Seminar 'Uitgelicht! Corona & eindtijd' - Family7

met Riekelt Pasterkamp

Riekelt Pasterkamp is freelance journalist, presentator van onder andere Family7. Riekelt is ook debatleider en fotograaf.

en Jan Pool
Jan Pool

In augustus 1979 veranderde het leven van Jan Pool drastisch. Nu is hij al jaren voorganger. Ook coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land. Kijk ook het interview dat Andries Knevel had met Jan Pool

en Orlando Bottenbley
Orlando Bottenbley

Ds. Orlando Bottenbley is een voormalig predikant van de baptisten van de Vrije Baptistengemeente Bethel, een kerk in de Friese plaats Drachten. Tegenwoordig is ds. Bottenbley als voorganger verbonden aan De Verbinding, een Baptistengemeente in Amsterdam. Ook is hij te zien als vaste presentator bij het EO programma De Kapel.

21.20 - 21.50 uur  Gebedsuur Groot Nieuws Radio

 

 

banner maandag

maandagochtend

09.30 - 10.00 uur  Vooruitblik samenkomst

10.00 - 11.30 uur  Samenkomst

met spreker Henk Stoorvogel
Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) en oprichter en leider van mannenbeweging De 4e Musketier (4M). Daarnaast is hij spreker en auteur en geeft hij masterclasses in preekvaardigheid. Henk is getrouwd en vader van vier kinderen.

en Opwekking Band onder leiding van Talitha Nawijn

Talitha Nawijn

Talitha is een muzikale duizendpoot. Zij is het meest bekend geworden als zangeres in de Ronduit Praise Band en als zangleidster op Opwekking. Je komt haar naam regelmatig tegen op diverse gospelproducties, als lead vocal, backing vocal, dirigent of vocal coach.

en host Daniëlle Visser

Danielle Visser

Daniëlle Visser is presentatrice van Square en Opwekking.

Vanaf 10.00 uur  Time to GO Gezinsmoment

over Time to GO
Time to Go

Time to GO is een actief moment voor jou en je kids. Een programma om de Bijbelse boodschap praktisch te maken in jullie dagelijks leven met Jezus. Het gaat om verhalen uit de Bijbel en de verhalen van jou en mij. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten en is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf groep 3. Kijk en beleef op de site hoe we naar Pinksteren toeleven.

Vanaf 10.00 uur  Bijzondere Mensen dienst

11.30 - 12.00 uur  Seminar 'Omgaan met lijden in leiderschap'

door Evi Rodemann

Evi Rodemann, wellicht bekend van de Europese Mission-Net conferenties, zet zich als spreker en coach in om een nieuwe generatie leiders aan te moedigen hun kerk en wereld positief te beïnvloeden vanuit het evangelie. Rodemann werkt daarvoor samen met de Europese Evangelische Alliantie, verschillende Duitstalige leidersnetwerken, opleidingen én de Duitse versie van de Global Leadership Summit. In deze YouTubevideo spreekt Evi over dit thema.

12.00 - 12.30 uur  Seminar jongeren

met Mark de Jager

Mark de Jager (1993) is volgt sinds 2017 de masteropleiding Gemeentepredikant aan de Groningse vestiging van de Protestante Theologische Universiteit en volgt hij ook mastervakken aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG. Hij is betrokken bij een pioniersproject in zijn wijk Lewenborg in Groningen. Een tijdje terug werd hij gekozen tot 'Jonge Theoloog des vaderlands'. Hij is getrouwd met Julia, die ook Theologie studeert. Samen hebben ze een zoontje van 5 maanden.

maandagmiddag

13.00 - 13.45 uur  Seminar leiderschap 'Zo leid je door de storm'

door Craig Groeschel

Craig Groeschel (52 jaar) is de oprichter en leider van Life.Church (eerder bekend als LifeChurch.tv), een Amerikaanse kerk met zeventien locaties verdeeld over meerdere staten. Hij is getrouwd, heeft zes kinderen en woont in Edmond (Oklahoma). Wil je meer weten horen van Craig? Luister dan eens naar zijn podcast over leadership.

13.00 - 13.45 uur  Seminar Leiderschap 'Beter samen' door Danielle Strickland

door Danielle Strickland
Danielle Strickland

Danielle is een spiritueel leider, een advocaat, communicator en vredestichter. Haar compassie voor anderen en voor anders leven heeft mensen over de hele wereld geholpen. Danielle traint, pleit voor en inspireert mensen om anders te leven. Hier vind je meer informatie over Danielle.

13.00 - 14.00 uur  Seminar 'Samenwerken met Gods Geest' - Groot Nieuws Radio

door Hans Alblas
Hans Alblas

Hans Alblas is getrouwd en vader van een dochter (geboren in 2012). Hij houdt enorm van een boswandeling. Tijdens zijn werk speelt op de achtergrond worship, klassieke muziek of Groot Nieuws Radio. Hans is fulltime werkzaam als Bijbelleraar, spreker en geestelijk begeleider. Door een grote diversiteit aan werkzaamheden, verspreid ik op allerlei plaatsen het Woord van God.

13.30 - 14.00 uur  Seminar 'Heilige Geest #2' - Family7

door Kees Goedhart
Kees Goedhart

Kees Goedhart is spreker, bijbelleraar en schrijver. Hij is zendeling geweest in de West-Indies, en vanaf het begin betrokken bij Opwekking - als spreker op de pinksterconferenties en als voorzitter. Kees is getrouwd met Fieke en samen hebben ze drie kinderen, tien kleinkinderen en een achterkleinkind.

14.30 - 16.30 uur  Aanbiddingsconcert - Groot Nieuws Radio

met Eline Bakker
Eline Bakker

Eline groeide op in de kerk en maakte op haar zestiende een bewuste keuze voor Jezus. Aanbidding speelde vanaf het begin  van haar geloofsleven al een rol. ‘Jezus Overwinnaar’ werd het eerste lied wat ze niet ‘voor zichzelf’ schreef en hield, maar officeel uitbracht: aangemoedigd en geholpen door medeschrijvers Reyer en Kees Kraayenoord. Lees meer over Eline.

15.30 - 16.00 uur  Live moment BMT (Bijzondere Mensen Tent)

16.00 - 17.15 uur  Film New Faith Network: 'Fat Chance'

maandagavond

19.30 - 21.00 uur  Samenkomst tieners

Nieuwtjes en updates