Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Livestreams kerkdiensten

Veel kerken sluiten deze weken noodgedwongen hun deuren. Maar daar stopt het niet: juist nu zijn talloze kerkdiensten in Nederland en België via internet te volgen. Organiseert jouw kerk ook een livestream? Meld dan je online kerkdienst aan. Tijdens het Pinksterweekend kun je hier genieten en meedoen met de digitale Pinksterconferentie.

Kerkdiensten terugkijken

De EO zendt iedere zondagmorgen een televisie-kerkdienst uit om 9.20 uur op NPO 2. En ook EO's jongerenmerk BEAM komt wekelijks in actie met een live kerkdienst om 11.00 uur via YouTube.

The Messiah terugkijken

The Messiah

Bekijk de volledige Messiah. Deze versie van de Messiah is een eerdere opname, uitgevoerd door orkest en kamerkoor van Ars Musica onder leiding van Patrick van der Linden en geregisseerd door David Grifhorst.

Voorbespreking The Messiah

Andries Knevel spreekt dirigent Patrick van der Linden over The Messiah, het indrukwekkende oratorium van Georg Friedrich Händel.

Regisseur David Grifhorst over The Messiah

In deze video vertelt regisseur David Grifhorst hoe de uitzending tot stand kwam.

Nederland Zingt

Nederland Zingt
gisteren om 18:15 uur

Nederland Zingt

Samen zingen over Pinksteren, over de Heilige Geest, de Trooster, die naar de aarde is gekomen. Een vreugdevolle gebeurtenis om God zingend voor te danken.

Nederland Zingt
za 23 mei 2020 om 18:15 uur

Nederland Zingt

Prachtige liederen vanuit de schitterende Sint-Bonaventurakerk in Woerden. Liederen die twee grote christelijke feestdagen verbinden: Hemelvaart en Pinksteren.

Nederland Zingt
za 16 mei 2020 om 18:15 uur

Nederland Zingt

'Je zult bij ons blijven of je nooit bent weggegaan.' Deze ontroerende woorden worden gezongen door zangeres Pearl.

Nederland Zingt Dichtbij

Nederland Zingt Dichtbij
zo 24 mei 2020 om 11:40 uur

Nederland Zingt Dichtbij

Jurjen ten Brinke ontmoet Klazina de Bakker. Jarenlang was Klazina aan de ene kant een 'nette' echtgenote en moeder van vier jonge kinderen en aan de andere kant een vrouw met een…

Nederland Zingt Dichtbij
do 21 mei 2020 om 10:05 uur

Nederland Zingt Dichtbij

Hemelvaart is de dag waarop herdacht wordt hoe Jezus als Overwinnaar terugkeerde naar Zijn Vader in de hemel. Een afscheid, maar geen verdrietig afscheid.

Nederland Zingt Dichtbij
zo 17 mei 2020 om 11:35 uur

Nederland Zingt Dichtbij

Jurjen gaat met Erik Posthouwer in gesprek over de website Dagopening.nl, waarop Erik iedere doordeweekse morgen een video met een dagopening voor kinderen plaatst.