Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Over het programma: Wie kent mij nog?

De EO zendt van 1-5 oktober tijdens de ‘Week tegen Eenzaamheid’ elke avond de portretserie 'Wie kent mij nog?' uit op NPO 2. Hierin worden vijf mensen, jong en oud, geportretteerd die zich alleen voelen of die niemand (meer) hebben. Het programma krijgt een vervolg nadat vorig jaar Ietje, Harold, Walter en Peter hun verhaal met de kijker deelden.

Portretten
In een acht minuten durend portret vertellen deze mensen hoe ze eenzaam zijn geworden. Hoe voelen zij zich? En waarom lukt het niet om mensen te ontmoeten? Tijdens de uitzending worden kijkers opgeroepen in contact te komen met de geportretteerde, om zo het leven van deze persoon iets minder eenzaam te maken. 

Kerstdiner
Tijdens een reünie, die op kerstavond wordt uitgezonden, gaan de geportretteerden met elkaar aan tafel, terwijl zij genieten van een overheerlijk diner. Samen kijken ze terug op de serie en vertellen ze of, en zo ja in welke mate, hun leven na de oproep is veranderd.

Oproep!

Voel jij je eenzaam of heb je niemand (meer) om je heen, en wil je hierover praten? Dan komt de redactie van 'Wie kent mij nog?' graag met jou in contact. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar [email protected] of vraag vrijblijvend meer informatie.