Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mehmet

Het laatste verjaardagsfeestje waarvoor de 27-jarige Mehmet ooit werd uitgenodigd is meer dan vijftien jaar geleden. Als kind werd hij mishandeld door zijn vader en later heeft Mehmet het contact met hem verbroken. Op zijn kamer in Mijdrecht vertelt hij over zijn leven, dat voor hem eigenlijk te zwaar is. Zijn moeder leerde hem om elke dag weer te proberen om positief te denken en dat sleept hem er doorheen. Hoewel hij al veel probeerde om vrienden te krijgen, lopen zijn initiatieven op niets uit. Door zijn oogproblemen denken mensen volgens Mehmet nog wel eens dat hij gehandicapt is en Mehmet denkt dat dat ze afschrikt om contact met hem te leggen.

Mehmet houdt van toneelspelen en gamen op de playstation. Vind jij het leuk om Mehmet beter te leren kennen en wellicht een vriendschap met hem op te bouwen? Stuur ons een mailtje en we brengen jou met Mehmet in contact.

Er zijn heel veel reacties binnengekomen! Op dit moment kun je niet meer reageren.