Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Opvoeden

Artikelen en programma's over opvoeden

Over de site 'Opvoeding'

Op deze website hebben wij voor u artikelen geselecteerd over diverse onderwerpen die met opvoeding te maken hebben. Ook kunt u hier meer lezen over en kijken naar (eerdere) televisieprogramma's over dit thema.

Nu op tv: 'Een Klas Vol Ouders'

In ‘Een Klas Vol Ouders’ duiken zestien volwassenen opnieuw de schoolbanken in. Hier nemen ze deel aan de lessen van de laatste twee maanden van groep 8. Wat volgt, is een bijzondere confrontatie met de wereld waarin ze hun zoons en dochters dagelijks achterlaten. Wat maken de kinderen werkelijk mee in de klas? En welke inzichten levert dit op?

Over het tv-programma 'De Opvoeders'

Bekijk de promo

Televisieprogramma van de EO over opvoeding.

In ‘De Opvoeders’ geven vijf gezinnen hun opvoedmethode prijs. Kleine camera’s op diverse locaties in huis registreren hoe het er achter de voordeur aan toegaat. Wat zijn de dagelijkse routines en welke normen en waarden gelden hier? Hoe verdeel je aandacht en energie bij een energieke meerling?