Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Spy in the wild prijsvraag aflevering 4

Spy in the wild prijsvraag aflevering 4
Kijk dinsdagavond naar Spy in the Wild (20.30 uur op NPO 1) en beantwoord de prijsvraag van deze week. Geef je antwoord in onderstaand formulier. Aflevering gemist? Kijk Spy in the Wild terug op deze website of op npo.nl.
Wat kun je winnen? Onder de juiste inzendingen verloten we per aflevering een cadeaucheque voor Safaripark Beekse Bergen t.w.v. 100 euro! Hiermee kun je met vier personen wilde dieren bespieden in het enige echte safaripark van Nederland! Lees de voorwaarden onderaan deze pagina.
Prijsvraag van deze week: Hoeveel ‘broertjes’ heeft de camera-wolvenpuppy?
Met het versturen van dit formulier ga je ermee akkoord dat de EO je eenmalig e-mailt. Daarmee wordt niet bedoeld de automatische e-mail die je direct na inzending ontvangt.

Voorwaarden

  • Per aflevering mag je 1 keer per persoon meedoen aan de prijsvraag. Er zullen vier prijsvragen komen, telkens in de week van de uitzending van aflevering 1 t/m 4 van Spy in the Wild.
  • Je kunt op de prijsvraag reageren tot en met de maandag na plaatsing, daarna is de prijsvraag gesloten en wordt de winnaar gekozen.
  • Winnaars krijgen na 10 augustus persoonlijk bericht per e-mail. Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De prijs is in de vorm van een cadeaucheque, te besteden bij de entree of de souvenirwinkel van Beekse Bergen. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Aanvullende kosten voor extra toegangskaarten, parkeerkosten, etc. zijn voor eigen rekening.
  • Met het versturen van het antwoordformulier ga je ermee akkoord dat de EO je eenmalig e-mailt. Daarmee wordt niet bedoeld de automatisch gegenereerde feedback e-mail die je direct na inzending ontvangt.