Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Première 'Seven Worlds, One Planet' uitverkocht

Camera en zeeleeuw, making of

Vanwege de grote belangstelling is de première al uitverkocht. We hopen dat je de volgende keer er wel bij kunt zijn!

Op vrijdag 3 januari 2020 organiseert de EO speciaal voor gezinnen een première van de nieuwste BBC-serie Seven Worlds, One Planet. De serie is een spectaculaire tocht langs onontdekte wildernissen op de zeven unieke continenten met adembenemende landschappen en natuurdrama’s. Ook laat het de minder bekende verhalen zien die elk continent speciaal maken. De première is een bijzondere ervaring door de combinatie van groot beeld, het beste geluid en luxe bioscoopstoelen. De muziek is geschreven door niemand minder dan meestercomponist Hans Zimmer. Episch genoeg om kippenvel van te krijgen. Laat je meevoeren naar de adembenemende wereld van Antarctica én verbaas je over ‘the making of’.

De presentatie is in handen van EO-presentator Anne-Mar Zwart. Eco-moeder, zwerfafvalraper en wereldverbeteraar Theanne Boer geeft tips voor een (donker)groen leven.

Locatie: Bioscoop Hartlooper Complex in Utrecht

Bekijk hier de officiële trailer van Seven Worlds, One Planet.

Op vrijdag 3 januari ben je (samen met je gezin) vanaf 9.30 uur van harte welkom in bioscoop Hartlooper Complex in Utrecht. Er is inloop met koffie en thee. Het programma begint om 10.00 uur tot 12.30 uur. Deze première is exclusief voor leden en donateurs. Leden betalen 5,00 euro voor de entree inclusief één consumptie. Kijkwijzer: vanaf 6 jaar. De toegangskosten voor kinderen vanaf 13 jaar en ouder waarvan de hoofdboeker lid is, is 5,00 euro. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Over de serie Seven Worlds, One Planet
Reis mee met een fenomenale tocht door de zeven continenten van onze wereld. Een adembenemend avontuur rond de zeven werelden waarvan je dacht dat je die kende. Laat je verrassen door het onverwachte. Bewonder de iconische landschappen. Sta versteld van spectaculaire dieren in het wild. En kijk je ogen uit.

De serie laat de zeven werelden van onze planeet vanuit een unieke invalshoek zien. Elk met hun eigen natuur, dieren en klimaat. Ontdek het weelderige Zuid-Amerika, reusachtige Azië en het drukke Europa. Laat je meeslepen in het verhaal als het ware karakter van het geïsoleerde Australië, extreme Noord-Amerika, bevroren Antarctica en hete Afrika worden onthuld. De serie biedt de adembenemende landschappen en natuurdrama’s die je verwacht, maar deelt ook de minder bekende verhalen die elk continent speciaal maken. Je ziet het allemaal in de nieuwste BBC-serie ‘Seven Worlds, One Planet’ bij de EO.

Seven Worlds, One Planet op 8 januari om 20.30 uur op NPO 1