Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Tijger

Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het is het perfecte tijgerterritorium met een dicht oerwoud, meertjes die vol zijn na de lenteregen en grasvlaktes met prooidieren in overvloed. Nu heeft ze vier piepkleine welpen om voor te zorgen. Ze zijn de toekomst van haar dynastie. Maar de idyllische wereld waarin ze leeft, is aan het veranderen. Rivaliserende tijgers op zoek naar een eigen territorium dringen haar jachtgebied binnen. Haar volwassen dochter Solo daagt Raj Bhera midden in haar territorium uit. De tijgerin moet vechten om aan de macht te blijven in dit jachtgebied en tegelijkertijd haar opgroeiende welpen voeden en beschermen. Solo geeft niet op en zet de hele familie onder druk. Dan neemt Raj Bhera een besluit dat het einde kan betekenen voor zowel haarzelf als haar dynastie.

Meer natuur met NPO Start Plus

Zelf bepalen wat je kijkt, wanneer en hoeveel afleveringen? Neem dan NPO Start Plus. Voor een klein bedrag per maand geniet je eindeloos van mooie series, films en documentaires.

Meer info en aanmelden >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: