Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Safaribaby's

Op de grote vlaktes van Afrika leven enkele van de meest markante dieren die er zijn. De safaribaby's die hier opgroeien krijgen te maken met grote uitdagingen die hen enorm op de proef stellen. Hier strijden de meest omvangrijke kuddes op aarde allemaal om hetzelfde voedsel en om elke hoek liggen gevaarlijke roofdieren op de loer. Dat alles maakt de Afrikaanse savanne tot een bijzonder competitieve omgeving. We maken kennis met het pasgeboren olifantje dat samen met haar moeder van de veilige kudde is afgedwaald. Ze moet de verzengende hitte doorstaan om op zoek te gaan naar de rest van de familie. Zelfs roofdieren hebben het zwaar. Zes schattige jachtluipaardjongen worden door gieren bij een kadaver weggejaagd en moeten nu ook zelf leren jagen. En we zien het jonge zebraveulentje dat op haar nog wankele poten een gevaarlijke rivier moet oversteken die vergeven is van de krokodillen. Ze beginnen allemaal aan hun eigen avontuur en moeten snel leren om de weg naar volwassenheid te kunnen voltooien.

Meer natuur met NPO Start Plus

Zelf bepalen wat je kijkt, wanneer en hoeveel afleveringen? Neem dan NPO Start Plus. Voor een klein bedrag per maand geniet je eindeloos van mooie series, films en documentaires.

Meer info en aanmelden >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: