Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jungles

Jungles zijn de meest gevarieerde plekken op aarde. Betoverende werelden vol verrassingen, drama en onvergetelijke wilde bewoners. In de oerwouden van Brazilië leven jaguars die op kaaimannen jagen en vreemdsoortige jungledolfijnen die tussen de boomtoppen zwemmen, terwijl in Costa Rica ninjakikkers met gigantische wespen vechten. Zo zien we hoe dieren zich redden op de meest prestatiegerichte plek op aarde. We lopen mee met de prachtige indri die in Madagaskar door het bos stuitert en blijven laat op om nooit eerder gefilmde glow-in-the-dark-dieren te bekijken. Je hebt zelfs mini-komodovaranen die een speciale truc beheersen om in het oerwoud te kunnen leven.

Meer natuur met NPO Start Plus

Zelf bepalen wat je kijkt, wanneer en hoeveel afleveringen? Neem dan NPO Start Plus. Voor een klein bedrag per maand geniet je eindeloos van mooie series, films en documentaires.

Meer info en aanmelden >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: