Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Natuur op 2: De IJsberenfamilie en ik Deel 3: Herfst

Gordon en het team keren in september terug naar Spitsbergen. Ze hebben Lyra en Miki zes weken niet gezien, en ze weten niet of ze nog in leven zijn. Lyra's zender zwijgt al een maand; het zal niet meevallen om haar te vinden. Gordon weet haar echter op te sporen en ziet tot zijn vreugde dat Miki ook nog leeft. Maar daar is alles mee gezegd; Lyra is erg vermagerd en houdt zich in leven met mos en zeewier. Gordon ontdekt dat Lyra zelfs plastic drijvers van visnetten heeft gegeten. Ze is erg verzwakt. Ze heeft bijna geen melk meer en laat Miki niet bij haar drinken. Lyra is zo wanhopig dat ze voor het eerst Gordon als mogelijke maaltijd ziet. (Deel 3 van 3)

Meer natuur met NPO Start Plus

Zelf bepalen wat je kijkt, wanneer en hoeveel afleveringen? Neem dan NPO Start Plus. Voor een klein bedrag per maand geniet je eindeloos van mooie series, films en documentaires.

Meer info en aanmelden >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: