Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Cheetah Kingdom (12)

Dave en Carla laten cheetawelp Quattro kennismaken met de pittige tweeling Spitfire en Hurricane, in de hoop dat ze als mannetjescoalitie in het wild kunnen worden uitgezet. In het reservaat moet Dave alle zeilen bijzetten om een meute van vier jachthonden bij te houden. Spot en zijn drie broertjes en zusjes hebben hun hele leven in gevangenschap doorgebracht. Na hun emotionele vrijlating moeten ze zich nu aanpassen aan het leven in de grote wijde wereld, en Dave wil van dichtbij zien hoe ze dat doen. Aan de andere kant van het reservaat neemt Carla poolshoogte bij cheetavrouwtje Tongs. Heeft ze ruim een week na haar vrijlating eindelijk haar eerste prooi gevangen?

Meer natuur met NPO Start Plus

Zelf bepalen wat je kijkt, wanneer en hoeveel afleveringen? Neem dan NPO Start Plus. Voor een klein bedrag per maand geniet je eindeloos van mooie series, films en documentaires.

Meer info en aanmelden >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: