Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Meer kijken over midlife

In deze exclusieve online serie verdiepen we de zes thema's uit de tv-serie. Met deelnemers, BN'ers en experts:

Aflevering 6 - De beste tips rondom de midlife

In deze aflevering zoomen we in op tips rond de midlife. Is die te voorkomen of te verzachten? Of zit je er midden in en wil je weten: Hoe verder na deze serie?

Aflevering 5 - Lijf & ouder worden

In deze aflevering hebben we het over het lijf. In de midlife verandert het lichaam van de man. Kun je hier iets aan doen en hoe gaan mannen hier mee om?

Aflevering 4 - Geluk

Waar gaat het om in het leven? Waardoor word je écht gelukkig? Liefde en relaties, zeggen velen. Maar geldt dat voor iedereen?

Aflevering 3 - Vaders

In deze aflevering hebben we het over vaders. Welke rol heeft je vader gespeeld in je leven en welke rol speelt hij nu? Steven Pont: "Die vaders kwamen uit een hele andere tijd."

Aflevering 2 - Workaholic

In deze aflevering zoomen we in op werk. Tijdens de midlife vragen veel mannen zich af of ze wel het goede werk doen en of ze niet te hard werken. Hoe is dit voor onze deelnemers en leidt dit tot belangrijke keuzes?

Aflevering 1 – Het roer om

In deze aflevering zoomen we in op het radicaal omgooien van je leven. Veel mannen die in de midlife zitten, voelen de behoefte om het roer om te gooien. Waar komt die drive vandaan. Wat is nou die midlife-crisis?