Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Meer kijken over midlife

In deze exclusieve online serie verdiepen we de zes thema's uit de tv-serie. Met deelnemers, BN'ers en experts. Hieronder zie je de laatste drie. Bekijk ze allemaal.

Aflevering 6 - De beste tips rondom de midlife

In deze aflevering zoomen we in op tips rond de midlife. Is die te voorkomen of te verzachten? Of zit je er midden in en wil je weten: Hoe verder na deze serie?

Aflevering 5 - Lijf & ouder worden

In deze aflevering hebben we het over het lijf. In de midlife verandert het lichaam van de man. Kun je hier iets aan doen en hoe gaan mannen hier mee om?

Aflevering 4 - Geluk

Waar gaat het om in het leven? Waardoor word je écht gelukkig? Liefde en relaties, zeggen velen. Maar geldt dat voor iedereen?

Meer over ‘Mannen in het wild’

Bert van Leeuwen neemt zes mannen mee op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen. De mannen hebben één ding gemeen: ze willen dat er iets gaat veranderen. Ze zijn niet tevreden met hun dagelijkse leven en lijken in hun midlife gekomen.
Lees meer>