Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Over Kerstfeest in de Stad

Hoe vier jij kerst dit jaar? Kijk op Eerste Kerstdag naar Kerstfeest in de Stad en vier het kerstfeest met onder andere OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes!

Wat is Kerstfeest is de Stad?

In het EO-programma Kerstfeest in de Stad hoor je sfeervolle muziek en hoopvolle verhalen. OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes zingen kerstliederen en hartverwarmende popsongs. Ook vertellen cliënten van het Leger des Heils hun persoonlijke verhaal. Dit jaar vindt het evenement plaats in Maassluis. Het thema van Kerstfeest in de Stad 2019 is #jebentnietalleen.

Waar kan ik Kerstfeest in de Stad zien?

Wil je live bij Kerstfeest in de Stad aanwezig zijn? Kom dan op zondag 8 december naar de opnames in Maassluis! Kijk je liever voor de televisie? Zet jouw tv dan op 25 december om 20.20 uur op NPO 1.

Wie presenteert Kerstfeest in de Stad?

Kerstfeest in de Stad wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Anne-Mar Zwart doet verslag van de lichtjestocht. 

Wat is de lichtjestocht?

Tijdens de lichtjestocht loopt een stoet met lichtjesdragers een route door de stad. Deelnemers komen aan het woord en vertellen wat kerst voor hen betekent. Ook jij kunt meelopen met deze lichtjestocht. Meld je aan via de website ervaarmaassluis.nl/kerstfeestindestad/