Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Over Kerstfeest in de Stad

Hoe vier jij kerst dit jaar? Kijk op Eerste Kerstdag naar Kerstfeest in de Stad en vier het kerstfeest met onder andere OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes!

Wat is Kerstfeest is de Stad?

In het EO-programma Kerstfeest in de Stad hoor je sfeervolle muziek en hoopvolle verhalen. OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes zingen kerstliederen en hartverwarmende popsongs. Ook vertellen cliënten van het Leger des Heils hun persoonlijke verhaal. Dit jaar vond het evenement plaats in Maassluis. Het thema van Kerstfeest in de Stad 2019 is #jebentnietalleen.

Waar kan ik Kerstfeest in de Stad zien?

Op 8 december waren de opnames van de uitzending. Benieuwd naar het resultaat? Zet jouw tv aan op 25 december om 20.20 uur op NPO 1.

Wat is de lichtjestocht?

Tijdens de lichtjestocht liep een stoet met lichtjesdragers een route door de stad. In de tv-uitzending komen deelnemers komen aan het woord die vertellen wat kerst voor hen betekent. 

Presentatoren

Bert van Leeuwen

Anne-Mar Zwart