Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Artiesten

Tino Martin, Berget Lewis, Anneke van Giersbergen en Kaj van der Voort vormen de muzikale cast voor 'Kerstfeest in de Stad'.

Tino Martin

Al vanaf 2013 brengt Tino Martin succesvolle singles uit als 'Doe wat je wil’, 'De gevierde man', 'Mijn vriend' en 'Jij liet me vallen'. Vier jaar later staat Tino tot twee keer toe voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en geeft hij een uniek concert op Ibiza. In 2017 brengt hij het album ‘Hoe ik het zie’ uit en in het begin van dit jaar neemt hij voor de tweede keer de Edison Popprijs in ontvangst. In oktober 2018 verschijnt de live registratie van zijn Concert ‘In the Round’ in de Ziggo Dome en brengt hij het album ‘Thuis komen pas de tranen’ uit, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is.

Anneke van Giersbergen

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft één van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig, kwetsbaar, en kraakhelder. We kennen haar als de frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze alweer vele jaren een succesvolle solocarrière. Anneke maakt daarnaast een kindervoorstelling en ze is te horen in de Efteling-attractie Baron 1898. Op 16 november 2018 verschijnt ‘Symphonized’, een live-album dat ze eerder dit jaar samen met het Residentie Orkest opneemt. Volgend jaar viert ze haar 25-jarige artiestenjubileum door middel van een uitgebreide theatertournee.

Berget Lewis

De Amsterdamse zangeres Berget Lewis is voor velen bekend van Ladies of Soul. Berget doet in 2012 mee aan het TROS-programma ‘De beste zangers van Nederland’. In de finale haalt ze alle stemmen en staat dus op de eerste plek. Berget speelt de hoofdrol in de musical Dreamgirls, ze schittert in haar theatershow Discover Berget Lewis, ze verkoopt als een van de Ladies of Soul ettelijke malen de Ziggo Dome uit, ze tourt met de Canadese muzikant en superproducer David Foster door Indonesië én ze doet ook nog eens mee aan de Engelse versie van The X-Factor.

Kaj van der Voort

De 21-jarige Kaj van der Voort begint zijn carrière in 2007, als hij op 11-jarige leeftijd gecast wordt voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In het voorjaar van 2013 neemt Kaj samen met Jai, Cassius, Samuel en Dioni deel aan het internationale TV-format X Factor als de Boyband B-Brave. Ze behalen de derde plek. Eén van de succesvolste boybands van Nederland is geboren, met inmiddels meer dan 17 miljoen YouTube-streams. In 2017 besluit B-Brave uit elkaar te gaan, zodat de bandleden zich kunnen storten op hun persoonlijke carrières. In het programma ‘Dance Dance Dance’ met Maan liet Kaj zien ook over de nodige dans-skills te beschikken. Ook neemt hij deel aan het programma ‘Bommetje’ op NPO 3. Eind 2017 lanceert Kaj het solodebuut album ‘Alles Is Anders’.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: