Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Vier kerst met Kerstfeest in de Stad

Tijdens 'Kerstfeest in de Stad' hoor je sfeervolle muziek en hoopvolle verhalen. Het nationale kerstevenement is dit jaar in Maassluis, op het Kerkplein bij de Groote Kerk. OG3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes zingen kerstliederen en hartverwarmende popsongs. Ook vertellen cliënten van het Leger des Heils hun persoonlijke verhaal. Het thema van Kerstfeest in de Stad 2019 is #jebentnietalleen. De tv-opname is op zondag 8 december. De tv-uitzending is op 25 december (Eerste Kerstdag) om 20.20 uur te zien op NPO 1. 

Artiesten 2019

OG3NE

OG3NE

Wolter Kroes

Wolter Kroes

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk

Jamai Loman

Jamai Loman

Alles over het evenement

Lichtjestocht

Loop op 8 december mee met de lichtjestocht! Samen vragen we aandacht voor het thema eenzaamheid. De lichtjestocht start om 20.30 uur bij het Douanehuisje: Govert van Wijnkade 48-50. Het eindpunt is bij de Groote Kerk op Kerkplein, waar ook het podiumprogramma plaatsvindt. Lees meer over de Lichtjestocht.

Podiumprogramma

Zin in een avond vol kerstmuziek en mooie verhalen? Kom op zondagavond 8 december naar het Kerkplein in Maassluis. Geniet van optredens van OG3NE, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk en Jamai, die onder begeleiding van de Eric van Tijn band bekende kerstnummers zingen. Het programma wordt gepresenteerd door EO-presentator Bert van Leeuwen.