Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Eerste editie ‘Kerstfeest in de Stad’ dit jaar vanuit Rotterdam

De eerste editie van ‘Kerstfeest in de Stad’ vindt plaats in Rotterdam en geeft nieuw elan aan wat we sinds 2012 kennen als 'Kerstfeest op de Dam'. Het televisieprogramma is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op NPO 1. Lees verder>

Lichtjestocht

‘Kerstfeest in de Stad’ is dit jaar in Rotterdam. Met elkaar iedereen die zich wel eens eenzaam voelt een hart onder de riem steken. Juist met kerst. En dat doen we met een lichtjestocht!

Woon jij in (de buurt van) Rotterdam, ben je 9 december ’s avonds beschikbaar en lijkt het je mooi om mee te lopen met de lichtjestocht? Geef je op via [email protected]. Vermeld je naam, email, telefoonnummer en in 1 regel waarom je graag mee wil lopen. 

De tocht start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De minimale leeftijd om mee te lopen is 13 jaar. Deelnemers ontvangen een bevestiging met aanvullende details.

 

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij giften. Wil jij ook bijdragen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: