Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Jouw hand, mijn glimlach

Deze EO televisiekerkdienst sluit aan bij de Week van Gebed 2017. De viering wordt uitgezonden in de H. Josephkerk in Gouda en wordt verzorgd door voorgangers uit verschillende kerken.

Speciale Metterdaadactie

In het kader van de kerkdienst over Verzoening in deze Week van Gebed, heeft EO Metterdaad een bijzonder project in Israël: De organisatie Musalaha wil Joden met Palestijnen verzoenen. Jongeren groeien op met een diepe haat voor de ander en hulporganisatie Musalaha wil dat doorbreken. Daarom organiseren ze reizen van enkele dagen in de woestijn met evenveel Joodse als Palestijnse deelnemers. In de hitte en zware omstandigheden die het leven in de woestijn met zich mee brengt, ontstaat ruimte voor elkaars verhaal. Tijdens de reis wordt er gezongen, gebeden en met elkaar gesproken over angsten en boosheid met als ultiem doel: vergeving en verzoening.

EO Metterdaad wil dit project graag steunen. Helpt u mee?

Samen Geloven

Voor meer online kerkdiensten, gebed, bijbelstudie en zingen ga je naar Samen Geloven >

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: