Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Je Geld of mijn Leven

Samantha Jaeggi-Werther

Samantha Jaeggi-Werther

Hoera, dankzij uw hulp heeft Samantha het benodigde bedrag voor haar behandeling bij elkaar gekregen! Op 27 mei en 3 juni is te zien hoe het verder is gegaan sinds het geld bij elkaar is gespaard.

Als de levenslustige kapster Samantha twintig is, hoort ze dat ze MS heeft. In de zeven jaar die volgen verliest deze jonge moeder deels haar gezichtsvermogen, hollen haar verstandelijke vermogens achteruit, krijgt ze last van gezichtsverlammingen, moet ze een katheter dragen en komt ze in een rolstoel terecht. Er is slechts één superzware behandeling die de desastreuze sloop van Samantha’s lichaam kan stoppen: een HSCT behandeling waarbij een stamceltransplantatie haar immuunsysteem opnieuw opstart die de progressie van MS tot stilstand kan brengen. In Nederland wordt deze behandeling niet vergoed, zelfs al zijn de resultaten opzienbarend. En dus wil Samantha naar een betrouwbare Europese kliniek. Door te doneren kunnen we gezamenlijk voorkomen dat deze strijdbare jonge vrouw binnen nu en een jaar volledig verlamd raakt.

  • Ziekte: MS
  • Behandeling: Stamceltransplantatie in België/Zweden
  • Kosten:  90.000 euro

Ga naar Stichting Mijn Mamma is Kapot

Bekijk uitzending 3 en uitzending 4 met Samantha.