Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Je Geld of mijn Leven

Eefje Muller

Deelnemer aan Je Geld of mijn Leven

Eefje Muller

Hoera, dankzij uw hulp heeft Eefje het benodigde bedrag voor haar behandeling bij elkaar gekregen! Op 3 juni is te zien hoe het verder is gegaan sinds het geld bij elkaar is gespaard.

De succesvolle data-analiste Eefje Muller (31) uit Hillegom hoort een jaar geleden dat haar baarmoederhalskanker is uitgezaaid en dat ze zich moet gaan voorbereiden op de dood. Ondernemende Eefje legt zich daar niet bij neer en gaat op onderzoek uit. In Keulen ontdekt ze een kliniek die kanker succesvol bestrijdt met een bijzonder soort immunotherapie. Eefje laat zich behandelen en ziet haar bloedwaarden weer normaal worden. Maar de medicijnen zijn kostbaar en worden niet vergoed. Eefje en haar man Jehro spreken hun financiële buffer aan en lenen tienduizenden euro’s van vrienden en bekenden. Nu het geld op is, moeten ze crowdfunden. Met als inzet: het leven van Eefje.

  • Ziekte: Baarmoederhalskanker
  • Behandeling: Immuuntherapie in Duitsland
  • Kosten: 196.000 euro

Ga naar de site van Stichting Eefje

Bekijk uitzending 4 met Eefje.