Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Familiediner-gifjes

12 september 2018

Iets goed te maken? Vanaf nu kan dat met de Familiediner-gifjes

Iedereen kent het wel. Je hebt ruzie aan de telefoon en hangt boos op. Na tien minuten denk je: "Hier wil ik geen ruzie over hebben." Of een Facebookpost die grappig bedoeld was, maar bij je broer volledig in het verkeerde keelgat schiet. Een gifje kan dan een luchtige manier zijn om het goed te maken. Het Familiediner haakt hier handig op in met haar eigen Familiediner-gifjes.

Presentator Bert van Leeuwen: "Het Familiediner stelt alles in het werk, om mensen weer met elkaar te verzoenen. Dit doen we al jaren door de inzet van de Familiediner Limo en daarbij een verzoenend diner. Vaak begint een ruzie door iets kleins, wat uiteindelijk kan oplopen tot jarenlang geen contact met elkaar te hebben. Met de Familiediner-gifjes hopen we dat een kleine ruzie, met een knipoog, weer opgelost kan worden."
Er zijn drie verschillende soorten gifjes met de emotie: ‘Sorry!’, ‘Dinertje doen? Ik betaal!’ en ‘Kom je bij me eten?’. Ze zijn te downloaden via Giphy.

Conflict in de familie?

Meld je aan!

  • Volg ons op Facebook:

  • Facebook