Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mitchell

De 27-jarige Mitchell is een echte bourgondiër. Hij is gek op luxe: het liefst gaat hij uit eten in chique restaurants. “Ik ben totaal niet met duurzaamheid bezig. Ik leef gewoon in het nu. Als het voor mij werkt op dit moment, is het goed.”

Waarom doe je mee aan ‘Gefileerd’?
“Ik dacht vooral: ‘waarom niet’? Ik wist dat het geen luxe vakantie ging worden, maar het idee om een andere kant van Azië te zien maakte mij heel curious. Ik had geen idee waar ik aan begon, maar was alsnog super enthousiast over wat ging komen.”

Wat raakte jou het meest tijdens de reis naar Thailand?
“Ik was gewend aan luxe. Ik wilde het liefst het beste van het beste en dat moest iedereen ook zien. Tijdens deze reis kwam ik er al snel achter dat luxe overbodig is. Het wordt ons geleerd. Ik heb een geweldige reis gehad en geweldige mensen leren kennen die hun verhalen maar al te graag met ons deelden. Ik hoef nu geen 5-sterren resort meer. Een hostel of slapen op de bank bij de lokale bevolking is prima. Ik hoef niet per sé een duur en mooi uitziend restaurant. Eten bij locals is veel lekkerder!”