Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Charlotte

Charlotte (21) is gek op koken en eten. “Als ik wakker word ben ik al bezig met wat ik ga koken of waar ik ga eten.” Charlotte groeide op in Zeeland en werkt al van jongs af aan in het restaurant van haar ouders. Inmiddels studeert ze Journalistiek in Tilburg. Haar droom? Culinair journalist worden.

Waarom doe je mee aan ‘Gefileerd’?
“Ik doe mee aan ‘Gefileerd’ omdat ik meer wil leren over koken en eten, gezien ik daar zo gek op ben. Samenwerken met een top-chef leek me echt een te gekke kans. Over koken en eten heb ik inderdaad veel geleerd, maar wel op een andere manier dan ik in eerste instantie dacht."

Wat raakte jou het meest tijdens de reis naar Thailand?
“In Thailand heb ik ontzettend veel geleerd over hoe eten op ons bord terecht komt. Dat is niet altijd even zuiver. Ik was al bezig met bewust eten, maar heb nu nog veel meer geleerd over wat ons eetgedrag voor effect heeft op mens milieu en dier. ‘Gefileerd’ wordt heftig, maar hopelijk schudt het veel mensen wakker.”