Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Win kaartjes voor De Grote Suriname-tentoonstelling

26 november 2019

De winactie is voorbij. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

In de Nieuwe Kerk in Amsterdam is de veelomvattende tentoonstelling over Suriname te zien. De EO geeft vier kaarten weg voor deze tentoonstelling. Ontdek de cultuurgeschiedenis van een van de meest diverse landen van Zuid-Amerika. Van de oudste nederzettingen tot de onafhankelijke republiek van vandaag.

De Grote Suriname-tentoonstelling vertelt het meeslepende verhaal van het land en zijn bewoners van verschillende achtergronden vanuit verrassende perspectieven. Vol eyeopeners over de oorspronkelijke bewoners, de plantagecultuur, de slavernij en de contractarbeiders, het veelkleurige culturele leven. Over de monumentale binnenstad van Paramaribo, de Surinamerivier en de rijke flora en fauna van het land.

Rijke collectie

In een spectaculaire setting reis je door het land en haar geschiedenis. Ruim driehonderd objecten worden gepresenteerd: archeologische vondsten, historische foto’s en documenten, kledingstukken, hedendaagse kunst, film- en muziekfragmenten, sieraden en toegepaste kunst. Ze zijn afkomstig uit tientallen musea en privécollecties in Suriname en Nederland, waaronder ook het Koninklijk Huis Archief. Samen met grote audiovisuele voorstellingen vormen zij een kleurrijk, veelzijdig geheel.

Hoe kun je winnen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 4 kaartjes (t.w.v. €72) voor de Grote Suriname-tentoonstelling! Stuur je inschrijfbevestiging van de nieuwsbrief door naar [email protected].

Ontvang je de nieuwsbrief al? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en vertel waarom jij de kaartjes moet winnen.

Wil je meer weten over de tentoonstelling? Klik hier

Fotocredits: Evert Elzinga

De winactie is voorbij. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.