Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Tweede toegangskaartje gratis voor Het Scheepvaartmuseum

27 augustus 2019

EO-leden kunnen tot en met 31 oktober gebruikmaken van een speciale actie: elk tweede toegangskaartje voor Het Scheepvaartmuseum is gratis. Daarmee krijg je toegang tot de tentoonstelling Republiek aan Zee in de Hoofdgalerij, maar ook tot de rest van het museum.

Het Scheepvaartmuseum heeft een van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld met circa 400.000 objecten, waaronder schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten. Lees snel verder en bestel je kaartjes.

Samenwerking
De EO-documentaire Geboeid is opgenomen in Het Scheepvaartmuseum. De interactieve webdocu maakt de geschiedenis van de trans-Atlantische slavenhandel en de rol die Nederland daarin gespeeld heeft zichtbaar. De impact van deze maritieme geschiedenis is vandaag de dag nog steeds zichtbaar én voelbaar. Dit verhaal krijgt ook in het Scheepvaartmuseum aandacht.

Ontdek zelf 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en ervaar hoe sterk dit verbonden is met de samenleving van vandaag en van de toekomst.

ZO BESTEL JE KAARTJES 
• Reserveer je tickets voor 30 november via Het Scheepvaartmuseum
• Gebruik de kortingscode EO2019
• De tickets zijn na aankoop een half jaar geldig.
• De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.