Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Hip voor Nop

Hip voor Nop logo

In het duurzame televisieprogramma Hip voor Nop staan altijd twee beste vriendinnen centraal. Met behulp van een ontwerper maken we van hun oude kleding, die ze niet meer aan te trekken, een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid!

Rondom het thema slavernij, waar de EO dit jaar veel aandacht aan besteedt, zouden we heel graag twee Surinaamse beste vriendinnen centraal zetten in Hip voor Nop. We zouden het heel leuk vinden als zij dan een outfit willen, omdat ze bijvoorbeeld ‘Brasa dey’ vieren. Maar het kan bijvoorbeeld ook een feest in persoonlijke sferen zijn, bijvoorbeeld de verjaardag van een oma! Willen zij met hun kleding laten zien dat ze trots zijn op hun cultuur en de kracht van hun voorouders en henzelf?

We zijn hiervoor heel concreet opzoek naar twee Surinaamse beste vriendinnen van 13/14 jaar, die van mode houden en het leuk zouden vinden om mee te doen aan een televisieprogramma. Ze kunnen zichzelf opgeven via zapp.nl en ze kunnen ook aangemeld worden bij de redacteur van dit programma, Jesse Brandsen.