Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

Profiel: Keith Bakker

Profiel: Keith Bakker

Tv-persoonlijkheid Keith Bakker kon als seksverslaafde geen weerstand bieden aan zijn patiënten - merendeels drugsafhankelijke meisjes. In deze uitzending komen o.a. zijn advocate aan het woord ('Keith is geen verkrachter'), auteur Leon Verdonschot die een boek schreef over de tijd dat Bakker als een junkie door Amsterdam zwierf, ex-collega Steven Noel-Hill ('Keith wist heel goed waar de grenzen lagen') en vriend en ex-verslaafde Pieter de Roos die dankzij Keith wist af te kicken. De hoofdpersoon zelf ten slotte spreekt met Profiel telefonisch vanuit de gevangenis in het eerste interview sinds zijn veroordeling.

Sinds begin 2016 is de IKON opgegaan in de EO. Onder het label IKONdocs wordt de documentairetraditie van de IKON voortgezet in EO-zendtijd. Op deze pagina's vindt u alle documentaires van de voormalige IKON en het huidige IKONdocs voorzover daarvan kijklinks beschikbaar zijn.