Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat

De Europese familie van Wilders

De Europese familie van Wilders

Het lijkt erop dat de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders het goed gaat doen bij de komende Europese verkiezingen. In de peilingen staat de partij op drie zetels, evenveel als de Socialistische Partij. Wat is het Europese gezicht van Geert Wilders? Met wie gaat hij straks samenwerken in het Europese parlement? Wie is zijn Europese familie en heeft die dezelfde ideeën over de Islam, immigratie, en de toekomst van Europa? We presenteren de neven van Wilders in België, Denemarken, Engeland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. En gaan we op zoek naar de oorzaak van de groeiende populariteit van partijen als de Partij van de Vrijheid.

Sinds begin 2016 is de IKON opgegaan in de EO. Onder het label IKONdocs wordt de documentairetraditie van de IKON voortgezet in EO-zendtijd. Op deze pagina's vindt u alle documentaires van de voormalige IKON en het huidige IKONdocs voorzover daarvan kijklinks beschikbaar zijn.