Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Mehmet

Het laatste verjaardagsfeestje waarvoor de 27-jarige Mehmet ooit werd uitgenodigd is meer dan vijftien jaar geleden. Als kind werd hij mishandeld door zijn vader en later heeft Mehmet het contact met hem verbroken. Op zijn kamer in Mijdrecht vertelt hij over zijn leven, dat voor hem eigenlijk te zwaar is. Zijn moeder leerde hem om elke dag weer te proberen om positief te denken en dat sleept hem er doorheen. Hoewel hij al vaak geprobeerd heeft om vrienden te krijgen, lopen zijn initiatieven op niets uit. Door zijn oogproblemen denken mensen volgens Mehmet nog weleens dat hij gehandicapt is en Mehmet denkt dat dat ze afschrikt om contact met hem te leggen. Wie kent Mehmet nog?

Over de serie

De EO portretteert vijf mensen die eenzaam zijn. In elke uitzending deelt één van de hoofdpersonen zijn of haar levensverhaal, waardoor de eenzaamheid tastbaar wordt. Hoe zijn ze eenzaam geworden? Waarom lukt het niet om mensen te ontmoeten? En, zoals iedere geportretteerde zichzelf uiteindelijk afvraagt: “Wie kent mij nog?”.