Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Channah Hewitt danste zich naar de top

Channah Hewitt is nu een gevierde ster binnen de wereld van de musical en de aanbiedingen om links en rechts belangrijke rollen te spelen blijven maar binnenstromen. Binnenkort speelt ze bijvoorbeeld de hoofdrol in de Zwitserse uitvoering van Sister Act.

Als klein kind droomt ze er al van om ooit op de planken te staan en te schitteren. Maar dat de weg naar de top zo zwaar zou zijn, had ze nooit kunnen bedenken. Ze groeit op in rijkdom, maar als op een dag haar vader aan kanker overlijdt stort haar wereld in. Plotseling is ze haar steun en toeverlaat kwijt.

Ze danst door en kan veel van haar verdriet kwijt in het dansen. Maar dan, vlak voor ze op het punt staat om door te breken, breekt ze haar been op een aantal plekken en moet anderhalf jaar revalideren. Waar de meeste mensen het zouden opgeven, grijpt Channah moed en danst zich terug naar de top.

Een aanbieding om in Amerika in hele grote shows te dansen grijpt ze met beide handen aan en ze vertrekt naar New York. Die grote stap betekent voor Channah ook een grote ommekeer, want ineens groeit er het besef dat er belangrijkere dingen in deze wereld zijn dan roem en rijkdom.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: