Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Liesbeth Steinfelder

Liesbeth Steinfelder heeft een moeilijke jeugd gehad: haar vader was verslaafd. Wanneer zij later zelf aan de drank en drugs is en geen uitweg meer ziet, dan gebeurt er iets opmerkelijks.

Je zult maar het kind zijn van een moeder die elke dag dronken is. De drie kinderen van Liesbeth Steinfelder hebben daar ervaring mee. De ene dag vinden ze hun moeder dronken op de bank, dan weer zwalkend op straat en soms zelfs laveloos in de keuken. Ze kunnen er vaak niet van slapen en zijn elke dag bang voor wat er nu weer komen gaat.

Liesbeth zelf drinkt om de spookbeelden van haar pijnlijke verleden en huidige leven te verdringen. Ze heeft een relatie achter de rug waar drank en drugs de hoofdrol spelen en eigenlijk ziet ze geen uitweg meer. Op een dag verzamelt ze alle medicijnen die ze maar kan vinden en wil een einde aan haar leven maken. Maar dan hoort ze een stem die zegt dat ze naar haar slapende kinderen moet gaan kijken. Ze geeft gevolg aan die innerlijke stem en dat is het begin van een heel bijzondere verandering.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: