Icon--npo spotify youtube twitter facebook instagram whatsapp linkedin mail search arrow-right menu arrow down clock Icon video audio camera snapchat theme location

Anne Alles

Anne heeft een turbulente tienertijd gehad, waarin zij veel vriendjes heeft gehad. Toen zij in verwachting raakte, kreeg zij met indringende vragen te maken. Zij praat hier openhartig over.

Als baby is Anne al een pittig kind. Ze laat regelmatig haar stemmetje horen en heeft last van pittige driftbuien. Maar wat haar misschien nog wel meer pijn doet zijn de spanningen in huis en de afwezigheid van haar drukke vader. Dit is een van de redenen dat ze haar heil buitenshuis zoekt bij een manege in de buurt. Ze heeft het idee dat ze bij de paarden wel haar gevoel kwijt kan.

Als tiener ontdekt Anne haar seksualiteit en ze slaat daarin helemaal door. Ze verslindt de ene jongen na de andere en het leed kan natuurlijk niet uitblijven. Op een dag komt ze dan ook zwanger thuis. Met de zwangerschap komen de vragen en de problemen. Centraal staat: Houd ik als zwangere tiener het kindje of kies ik toch voor een abortus? Openhartig praat Anne over de keuzes die ze heeft moeten maken en ook haar ouders zijn ontwapenend eerlijk over hetgeen er sindsdien is gebeurd.

Dankzij jou

Veel programma's die de EO maakt, zijn mogelijk dankzij leden. Wil jij ook meedoen? Velen gingen jou al voor.
Samen voor een christelijk geluid in de media! Kijk wat jij kan doen: